İnstagram Hkaye Özelliği Nasıl Kullanılır 2017

/ 29 Ekim 2017 / 1.234 / yorumsuz
İnstagram Hkaye Özelliği Nasıl Kullanılır 2017

İnstagramda Hashtag Hikayeleri ve Yer Hikayeleri Özelliği

Instagram’a yepyeni bir özellik geliyor!

Dünya’nın en çok kullanılan fotoğraf paylaşım uygulamalarından biri olan Instagram’a çok yakında yepyeni bir keşfetme özelliği geliyor. Detaylar haberimizde.

Instagram’ın resmi blogundan yapılan açıklamaya göre Keşfet bölümüne iki önemli özellik çok yakında eklenecek. Bu yenilikler Hashtag hikayeleri ve Yer hikayeleri.

Yeni hikayeler ne anlatacak?

Instagram’a ne zaman ekleneceği belli olmayan bu iki yeni özellik direkt olarak Keşfet yani Explore bölümünde karşımıza çıkacak. Hashtag hikayeler özelliği sayesinde ilginizi çeken hashtag’leri barındıran hikayeleri aratabilecek ve ilgi alanlarınıza yönelik hikayelere göz atabileceksiniz.

Bir diğer seçenek ise Yer hikayeleri. Location Stories adını taşıyan bu seçenekle de isminden de tahmin edebileceğiniz üzere çeşitli mekanlarla ilgili aramalar yapabileceksiniz.

İki özellik de Keşfet bölümünde yer alan arama kutusundan yaptığınız arama sonucunda ekranın en üzerinde bir daire şeklinde karşınıza çıkacak hikayelerden oluşuyor. Bu hikayelere tıklayarak yeni insanları tanıyabilir ya da paylaşımlarına göz atabilirsiniz.

Eğer uygulamanızı Android ya da iOS platformlarında 10.22 sürümüne güncellerseniz, Yer hikayelerinin şu anda kullanılabilir durumda olduğunu görebilirsiniz. Fakat Hashtag hikayeler özelliğinin önümüzdeki haftalarda yayımlanacak bir güncellemeyle uygulamaya ekleneceğini belirtmemiz gerekiyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz