İnternet gerektirmeyen Hava Durumu Uygulaması

/ 29 Ekim 2017 / 6.204 / yorumsuz
İnternet gerektirmeyen Hava Durumu Uygulaması

İnternetsiz Hava Durumu IBM İle Geliyor 

Dünyanın en büyük teknolojik şirketlerinden biri olan IBM uzun süredir devam eden suskunluğunu yeni hayata geçirdiği uygulaması ile bozdu. Çevrimdışı olduğunuz durumlarda dahi güncel hava durumu bilgilerini almanıza olanak sağlayan internetsiz hava durumu uygulaması IBM ile geliyor. En yeni teknolojik ürünlere ve uygulamalara ev sahipliği yapmaya devam eden IBM tarafından geliştirilen uygulama şu anda sadece Android işletim sistemine sahip olan cihazlarda çalışacak.

Çevrimdışıyken Bile Hava Durumunu Takip Edebilirsiniz

Uygulama marketlerinde oldukça fazla hava durumu uygulaması kullanıma sunulurken bu uygulamaların tümü sadece internete bağlı olduğunuzda hizmet veriyor. Yani güncel hava durumu bilgilerine ulaşmak isteyen kişilerin mutlaka internet erişimine sahip olmaları zorunludur. Aksi durumlarda bu uygulamalardan hava durumu bilgilerine ulaşılmasına izin verilmemektedir. İşte IBM hava durumu uygulaması tam bu noktada devreye giriyor ve çevrimdışı hava durumu uygulaması ile bu zorunluluğa bir son veriyor.

Uygulama Acil Durum Uyarısı Da Verecek

IBM tarafından sunulan hizmet şebeke üzerinden bilgi güncellemesi yapacak. Bu sayede internet erişimi olmadığı durumlarda da şebeke üzerinden güncellemeler yapılarak hava durumu verilerine ulaşılmasına izin verilecek. Kasırga ve fırtına gibi acil durumlarda ise uygulama uyarı verecek ve insanların bu tip doğal felaketlere karşı önceden haberdar olmalarını sağlayacak. Gerekli önlemler alınarak can kayıplarının önüne geçilecek ve artık kimse doğal felaketlere hazırlıksız yakalanmayacak.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz