iPhone 7 Plusa Uygun En Güzel Kamera Uygulamaları İndir

/ 29 Ekim 2017 / 2.841 / yorumsuz
iPhone 7 Plusa Uygun En Güzel Kamera Uygulamaları İndir

iPhone 7 Plus İçin En Güzel Kamera Uygulamaları

iPhone 7 Plus kullanıcılarının kullanabileceği kamera uygulamalarıyla karşınızdayız. Bu uygulamalar sayesinde iPhone 7 Plus ile daha kaliteli görüntüler yakalamaya hazır mısınız?

iPhone 7 Plus için en iyi kamera uygulamaları!

iPhone 7 Plus kullanıcıları için güzel bir konu ile karşınızdayız. Apple’ın kullanıcılarına sunmuş olduğu ilk çift kameralı telefon olan iPhone 7 Plus bildiğiniz üzere 2X optik yakınlaştırma özelliğine sahip.

2x optik yakınlaştırma sabit bir düzey olsa da, iPhone 7 Plus’ın Telefoto objektifi sayesinde en geniş açılı fotoğraflar yakalayabilmemize olanak sağlamakta.

Üçüncü taraf uygulamalar sayesinde iPhone 7 Plus’ın Telefoto objektifini zorlayabileceğiniz birbirinden güzel uygulamaları bu konu sayesinde inceleyebilirsiniz.

İşte karşınızda en iyi ve en kaliteli fotoğrafları çekebileceğiniz kamera uygulamaları!

Pro Camera

Pro Kamera uygulaması sayesinde, Vivid HDR ve Low Light Plus modlarıyla kullanıcılara sunulan en iyi kamera uygulamalarından biri olarak gösterebiliriz.

2x optik yakınlaştırma özelliğini kullanan iPhone 7 Plus’lar için özel olarak bir Telefoto modu bulunan bu uygulamayla birbirinden profesyonel fotoğraflar çekebileceksiniz.
 
Pro kamera İndir

MoviePro İndir

MoviePro uygulaması daha çok sinematik görüşlü videolara yönelik bir uygulama olarak geliştirilmiş. iPhone 7 Plus’ın Telefoto objektifi ile de uyumlu bir şekilde çalışan bu uygulama sayesinde, en kaliteli geniş açılı görüntüleri yakalamaya hazır mısınız?

MoviePro İndir

Halide İndir

Bu kamera uygulaması sayesinde, adete iPhone 7 Plus’ınız profesyonel bir fotoğraf kamerası gibi kullanabileceksiniz. Bütün en ince kamera ayarlarını kendi eliniz ile yapacağınız bu uygulamayla en keskin ve en canlı fotoğraf karelerini yakalayabileceksiniz.

Halide İndir

Filmakr İndir

Yaklaşık bir ay olarak ücretsiz olarak deneyebileceğiniz Filmakr uygulaması ile strok modu, raf odaklanma (önceden ayarlanmış odak noktları) modları sayesinde iPhone 7 Plus’ın kamerasını zorlayabilirsiniz.

Filmakr İndir

Camera+ İndir

Camera+ uygulamasını her iki iPhone 7 modelinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. iPhone 7 Plus’ın kamerasının özelliklerini en iyi şekilde kullanabileceğiniz bir uygulama olan Camera+ ile en iyi fotoğrafçılık deneyimini yaşamaya hazır mısınız?

Camera+ İndir


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz