Google Asistan iOSlu Cep telefonlarına Geliyor

/ 29 Ekim 2017 / 1.292 / yorumsuz
Google Asistan iOSlu Cep telefonlarına Geliyor
iPhone Telefonlarda Google Asistan Yükle

Google Asistan iOSlu Cep telefonlarına Geliyor
Google, Android platformunun önemli özelliklerinden biri olan Google Asistan’ı iOS’a getirmek için kolları sıvadı. Şirketin yakında duyuruyu yapması bekleniyor.
Google’ın, Google Asistan’ı iOS’a getirmeyi planladığı bildiriliyor. Şirket iOS için bağımsız bir uygulama olarak Google Asistan’ı yayınlayacak. Duyurunun bu hafta I/O konferansında şirket tarafından yapılması bekleniyor.
Google’ın geçtiğimiz yıl I/O konferansında tanıttığı Google Asistan, kısa sürede Android kullanıcıların en önemli yardımcısı oldu. Şirketin akıllı asistanı, Siri’ye rakip olarak iOS platformu için de yayınlamaya hazırlandığı iddia edildi.
Android Police’in haberine göre Google Asistan, ilk olarak yalnızca ABD’de piyasaya sürülecek. Android’de bile, Google Asistan’ın yalnızca birkaç bölgede ve birkaç dilde çalıştığı düşünüldüğünde iOS’taki başlangıcın da sınırlı olması şaşırtıcı değil.
Bağımsız bir uygulama olmasına rağmen, Google Asistan’ın Android’deki gibi işletim sistemine entegre çalışması zor. Kullanıcıların Siri varken Google Asistan’ı kullanıp kullanmayacakları merak konusu. Bununla birlikte, iOS’ta Google Asistanı’nın varlığı, sanal asistanı kullanarak diğer cihazların kontrolünü kolaylaştıracaktır.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz