ISO Dosyalarını Düzenleme Programı İndir

/ 29 Ekim 2017 / 3.427 / yorumsuz
ISO Dosyalarını Düzenleme Programı İndir

ISO Dosyalarınızı UltraISO İle Düzenleyebilirsiniz!

Teknoloji markalarının tanıttıkları her yeni üründe sabit disk boyutlarını yukarı taşımaları DVD ve CD imaj dosyalarının da daha sık kullanılmasını sağlıyor. Daha yaygın olarak ISO dosyaları olarak isimlendirilen bu imaj dosyaları yüklendikleri DVD ve CD içerisinde yer alan tüm verileri barındırdıkları için kolay bir şekilde tekrar yazılabiliyor.

UltraISO İle ISO Dosyalara Hükmedin 

ISO dosyaları açmakla yetinmeyerek bu dosyalar üzerinde tam bir hâkimiyet kurmanızı sağlayan son derece özel bir uygulama olan UltraISO dosya oluşturma, dosya düzenleme ve dosya dönüştürme işlemlerinin tümünü tek bir uygulama ile yapmanıza olanak sağlıyor. UltraISO uygulamasını açarak ISO dosyalarınızı direkt olarak düzenlemeye başlayabiliyor, içinde yer alan dosya ve klasörlere kolayca erişebiliyorsunuz. Bootable yani ön yükleme yapma özelliğine sahip olan ISO dosyalarının düzenlenmesinde ise UltraISO sayesinde yaptığınız düzenlemede bu özelliğin korunmasını da sağlayabiliyorsunuz.

CD ve DVD Kopyalama / Çoğaltma 

UltraISO uygulamasının sunduğu kolaylıklardan biride son derece kolay bir şekilde istediğiniz CD ya da DVD’lerinizi kopyalama ve bu sayede çoğaltma imkânı sağlaması. Bu alanda hizmet sunan diğer uygulamalardan farklı olarak UltraISO bu hizmeti çok daha kolay ve pratik bir şekilde sunuyor. UltraISO ara yüzü sürükle ve bırak temel mantığı ile çalışıyor ve Windows 10 başta olmak üzere hemen hemen tüm Windows sürümleri ile çalışıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz