iTuneste Sorunlu MP3 dosyalarını çalıştırma Rehberi

/ 29 Ekim 2017 / 1.237 / yorumsuz
iTuneste Sorunlu MP3 dosyalarını çalıştırma Rehberi
iTunese Mp3 Aktarırken Çıkan Sorunu Düzeltme

iTuneste Sorunlu MP3 dosyalarını çalıştırma Rehberi
Bazı MP3 dosyaları iTunes’a aktarılmayı reddediyor ve çalma sırasında da sorunlar çıkartıyor ancak Windows Media Player ile çalışırken bir hata çıkmıyor! Öyleyse sorun ne olabilir?
iTunes MP3 dosyalarında doğru biçimi çok ciddiye alıyor ve dosyada bir hasar olduğunda çalışmıyor. Diğer uygulamalar dosyayı çalıştırabiliyorsa, şarkı başlığında bazı yanlış özellikler bulunuyor olabilir. Bunu ücretsiz yazılım MP3val ile giderebilirsiniz. Yazılımı DVD’mizden bulabileceksiniz. Sıkıştırılmış dosyayı boş bir klasöre açın. İçinde “mp3val.exe” uygulaması bulanacak. Bu araç getirdiği komut satırıyla “manual. html”i ve kullanıcı arayüzü olan
“mp3valfronted.exe”yi çalıştırıyor. Burada püf noktası şu: Aracı müzik arşivinizdeki tüm dosyalar için uygulamayın çünkü tamir işlemleri gereğinden fazla veriyi silebiliyor.
WINDOWS 7: Grafik arayüzü Windows 7 ile çalışmadığından aracı komut satırından çalıştırmanız gerekiyor. Ancak tüm dosyaları
bir kerede düzeltebilirsiniz. İlkin sorunlu MP3’ün başlığını MP3val’ın klasörüne taşıyın. Daha sonra Windows Explorer’a [Shift] tuşuyla basın ve yazılım klasörüne sağ tıklayarak “Open prompt here”ı işaretleyin. Daha sonra müzik dosyalarının analizini “mp3val *.mp3” komutuyla başlatın. Dosyaları temizleme ve düzeltilmiş dosyaları iTunes ile test etmek için şu komut satırını kullanabilirsiniz:

mp3val *.mp3 -f -t
DİĞER WINDOWS SÜRÜMLERİ: “mp3valfronted.exe” aracını çalıştırın ve ilgili müzik dosyalarını yazılımın arayüzüne taşıyın. Araç bir liste gösterecektir. Büyüteç simgesine tıklayarak testi başlatın. Sorun belirdiğinde dişli çark sembolüne tıklayarak başlıktaki hataları düzeltin.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum yaz