Huawei Honor Magic Telefon özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.404 / yorumsuz
Huawei Honor Magic Telefon özellikleri

Kavisli Ekranı, Çift Kamerası ve Hızlı Şarj Özelliği İle “Huawei Honor Magic”

Huawei tarafından üretilen en iyi akıllı telefon olarak lanse edilen “Huawei Honor Magic” gerçekleştirilen resmi Lansman ile tanıtıldı. Huawei markası daha önce kullandığı telefonda üst seviye özellikler arayan müşterileri için Leica markası ile hitap ederken Honor markası ise daha uygun fiyatlı cihazların üretimine yöneliyor. Ancak Huawei Honor Magic ile hem uygun fiyatlı hem de üstün özellikli bir telefon üretmeyi başarmış gibi görünüyor.

“Bu Huawei Markasının Deneysel Bir Ürünüdür”

Tanıtım gecesinde söz alan Huawei şirketinin Tüketici İş Grubu CEO’su Richard Yu satışa sunulan Huawei Honor Magic modelinin şirketin deneysel bir ürünü olduğunu ve bu nedenle üzerinde çok titiz bir çalışma süreci geçirildiğini söyledi. Son derece şık bir tasarıma sahip olan telefon akıllı asistan özelliği, üstün kamerası ve kendine has kavisli ekranı ile öne çıkıyor.
Metal çerçeve ile sarılan 5,09 inç büyüklüğe sahip olan ekran AMOLED ekran kavis sayesinde çok daha şık görünüyor. Telefonda kullanılan arka kamera 12 MP olarak tercih edilirken 8 MP f / 2,4 selfie kamera ön kamera olarak tercih ediliyor. Telefonun ön kısmında parmak izi okuyucu yer alırken tuş kilidi tuşuna bir kere basıldığında HOME tuşu aktif olurken iki kere basıldığı anda ise uygulamalar çıkıyor. Telefon sadece 10 dakikada yüzde 40 şarj ediliyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz