Kurumsal Whatsapp Nedir, Kurumsal Whatsapp Nasıl kullanılır

/ 29 Ekim 2017 / 5.625 / yorumsuz
Kurumsal Whatsapp Nedir, Kurumsal Whatsapp Nasıl kullanılır

Kurumlar İçin Özel WhatsApp Kullanıma Sunulacak

Kurumsal firmalara yönelik olarak özel bir mesajlaşma platformu oluşturmaya hazırlanan WhatsApp bu uygulamayı hayata geçirerek Microsoft Team ve Slack platformlarına rakip olmaya hazırlanıyor. Bireysel kullanıcıların en çok tercih ettikleri anlık sohbet uygulaması olan WhatsApp bu başarısını iş dünyasına da taşımaya hazırlanıyor.

Kurumsal WhatsApp Hazır

Bireysel kullanıcılar için hazırlanan WhatsApp uygulamasının büyük ses getirmesi üzerine şirket bu başarısını iş dünyasına taşımaya kararlı görünüyor. Kurumsal firma çalışanlarının birbirleri ile daha yakın bir iletişimi hem çok daha kolay hem de çok daha ekonomik bir hale getirmeyi vadeden WhatsApp bu amaçla oldukça titiz bir proje çalışması yürütüyor. Henüz WhatsApp tarafından resmi bir açıklama yapılmış olmasa da projede sona yaklaşıldığı ve resmi açıklamanın yakın bir zamanda yapılması bekleniyor.

İlk Önce Beta Sürümü Kullanıma Sunulacak

WhatsApp ilk önce geliştirdiği kurumsal mesajlaşma programının beta sürümünü kullanıma açacak ve müşterilerinden gelen taleplere göre programı geliştirecek. Yine programın ilk olarak İOS işletim sistemini kullanan kurumların kullanımına açılacak daha sonra ise Android işletim sisteminin de kullanımına açılacak. WhatsApp tarafından atılan bu adım en çokta Microsoft Team ve Slack uygulamalarının başını ağrıtacak gibi görünüyor. Çünkü sektöre yeni girecek olan Kurumsal WhatsApp rekabeti büyük oranda arttıracak ve bu da fiyatlarda son derece cazip indirimlerin yapılmasını zorunlu bir hale getirecek gibi görünüyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz