Lenovo Marka Yeni TAB 4 Serisi

/ 29 Ekim 2017 / 1.449 / yorumsuz
Lenovo Marka Yeni TAB 4 Serisi

Lenovo’dan Android İşletim Sistemini Kullanan 4 Yeni Tablet 

Mobil Dünya Kongresi MCW 2017 etkinliğinde en dikkat çekici stantlardan birine ev sahipliği yapan Lenovo organizasyona özel olarak 4 yeni modelinin tanıtımını yapıyor.

Lenovo Yeni TAB 4 Serisi 

Tanıttığı tabletlerine Lenovo yeni TAB 4 serisi adını verirken seride yer alan her tabletin hitap ettiği farklı bir kesim bulunuyor. Bunlardan ilki serinin giriş seviyesi cihazı olan Lenovo TAB 4 8 modelinde Snapdragon 425 işlemci ve 2 GB RAM özellikleri bulunuyor. Cihazın ekranı için 8 inç büyüklük tercih edilirken ekran çözünürlüğü ise 1280 X 800 olarak açıklanıyor. Marka cihazda beyaz ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunarken satış fiyatının ise 109 dolar olması bekleniyor.

Lenovo TAB 4 8 Plus

Serinin ikinci modeli olan Lenovo TAB 4 8 Plus modelinde daha hızlı bir işlemci olan Snapdragon 625 kullanılıyor. Cihazın 8 inç büyüklüğe sahip olan ekran çözünürlüğü ise yine bir üst seviye olan 1920 X 1200 olarak tercih ediliyor. Mayıs ayının sonuna doğru teknoloji marketlerin rafında yer alması beklenen ürünün satış fiyatı ise 199 dolar olarak uygulanacak.

Lenovo TAB 4 10 / Lenovo TAB 4 10 Plus

Serinin üçüncü modeli olan Lenovo TAB 4 10 modelinde aslında TAB 4 8 modeli ile benzer özellikler gösteriyor ancak ekran boyutu 10 inç olarak uygulanıyor. Satış fiyatı 149 dolar ve Mayıs ayında satışa sunuluyor. Serinin en üst modeli olan Lenovo TAB 4 10 Plus modeli ise TAB 4 8 Plus modelinin ekranının 10 inç büyüklüğünde olan versiyonu ve satış fiyatı olarak 249 dolarlık fiyat etiketi uygulanıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz