Android Meditasyon Uygulaması İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.773 / yorumsuz
Android Meditasyon Uygulaması İndir

Meditasyon Uygulamasıyla 10 Dakikada Kendinizi Dinlendirebilirsiniz!

Gün içinde şehrin gürültüsüne, kalabalığına veya iş hayatınızın yorgunluğuna yenik düştüğünüz anlar olabilir. Bu gibi durumlarda kendinize biraz vakit ayırmanız gerekebilir.

Gün içinde şehrin gürültüsüne, kalabalığına veya iş hayatınızın yorgunluğuna yenik düştüğünüz anlar olabilir. Bu gibi durumlarda kendinize biraz vakit ayırmanız gerekebilir. Zihninizi dinlendirmek, iç huzurunuzu sağlamak için gün içinde birçok yöntem deneyebilirsiniz. Fakat kimi zaman vaktiniz, kimi zaman ise gücünüz olmayabiliyor. Yedi70’in kullanıcılara sunduğu Meditasyon uygulaması sizin için aranan kan olabilir. Size sunduğu günlük egzersizlerle biraz olsun kendinize kaliteli vakit ayırabilir, günlük hayatın yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.

Yedi70, daha önce çıkardığı Longi uygulamasıyla, dünyanın ilk ve tek uzun yaşam platformunu oluşturmuştu. Bu sefer de ilk ve tek Türkçe meditasyon uygulamasıyla büyük bir başarıya imza attı. Kullanıcılar uygulamayı iOS veya Android mağazalarından indirip, kendisine uygun seviyedeki çalışmalardan faydalanabilir. Meditasyona yeni başlamış da olsanız, uzun yıllardır yapıyor da olsanız kendinize göre günlük ritüellerinizi belirleyebilirsiniz.

Nefes egzersizleri, odaklanma ve stres problemlerini aşma çözümleri ve uyku problemlerine yardımcı olma gibi birçok olanak sağlayan uygulama, gününüzün sadece on dakikasını bile kendinize ayırdığınız takdirde, büyük oranda rahatlayabilmenize, arınmanıza yardımcı oluyor.

Dilerseniz Ontrava’nın size sunduğu iki haftalık premium üyelik fırsatını da değerlendirebilirsiniz. Meditasyon uygulamasını App Store ya da Google Play Store’dan indirdikten sonra www.meditasyon.co/promo adresine, mail adresinizi ve isminizi girdikten sonra “ontava” kodunu da girdiğiniz takdirde iki haftalık premium üyeliğiniz gerçekleşiyor.

Uygulama şu an hem IOS hem de Android mağazalarında yerini almış durumda. Ontrava’ya özel 2 haftalık premium üyelik almak için www.meditasyon.co/promo adresine girip, Meditasyon’ a kayıt olduğunuz veya olacağınız email adresini ve küçük harflerle ‘ontrava’ kodunu yazabilirsiniz.
Kaynak: Ontrava.com


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz