Youtube Recep İvedik 5 Fragmanını İzle

/ 29 Ekim 2017 / 1.593 / yorumsuz
Youtube Recep İvedik 5 Fragmanını İzle
Merakla Beklenen Recep İvedik 5 Fragmanı Yayında!
Türkiye’nin büyük eleştirilere maruz kalmasına rağmen en çok izlenen serileri arasında yer alan Recep İvedik 5 filmine ait merakla beklenen fragmanı yayımlandı. Şahan Gökbakar’ın kendisine ait olan You Tube kanalı üzerinden paylaştığı fragman kısa sürede 2 milyon izlenme rakamını geçerek yeni filminde gişede ne kadar başarılı olacağını gözler önüne serdi. 
Recep İvedik 5 Konusu 
Ünlü komedyen Şahan Gökbakar tarafından hayat verilen Recep İvedik karakteri argo konuşmaları ile sıklıkla eleştirilerin hedefinde yer alsa da serinin izlenme rekorları kırması bu eleştirilere rağmen ne kadar başarılı olduğunu da kanıtlıyor. Filmin yeni serisinde Recep İvedik kendine has tarzı ile kendisini yepyeni bir maceranın içinde buluyor ve düzenlenen uluslararası spor organizasyonunda Türkiye’yi temsil ediyor. Vefat eden arkadaşına son görevini yerine getirmek için mecburen otobüs şoförü olan İvedik daha sonra yaptığı hataları telefi etmek için kendisini minderde güreşirken buluyor. 
Recep İvedik 5 Ne Zaman?
Filmin gösterime gireceği tarih olarak 16 Şubat tarihi açıklandı. Recep İvedik 5 galası ise 5 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek. Galanın yapılacağı yer için ise şu anda resmi bir açıklama bulunmuyor. Ancak ilk gösterime pek çok ünlü ismin katılacağı ve Şahan Gökbakar’ın organizasyon için kesenin ağzını açtığı gelen haberler arasında yer alıyor. Organizasyonda sanat ve cemiyet hayatının pek çok ünlü ismi bir yıldız geçidi yapmaya hazırlanıyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz