Pokemon Oyunu Pokemon Duel 2017

/ 29 Ekim 2017 / 1.203 / yorumsuz
Pokemon Oyunu Pokemon Duel 2017

Merakla Beklenen Yeni Pokemon Oyunu Tanıtıldı 

Tüm dünyada fırtınalar estiren Pokemon Go yakaladığı yoğun ilgiyi her geçen gün kaybetmeye devam ederken marka fırtınayı yeniden güçlendirecek Pokemon Duel oyununu duyurdu. Aslında açıklanan yeni oyun yaklaşık 1 sene önce oyunu geliştiren Pokemon Company firması tarafından Japonya’da ki oyun tutkunlarına Pokémon Comaster adı ile sunulmuştu.

Çok Farklı Bir Pokemon Oyunu Oynamaya Hazırlanın

Resmi duyurusu Pokémon Companyı tarafından yapılmayan ancak Google Play Store ve AppStore üzerinden satışa sunulan yeni oyun bir önceki Pokemon Go oyunu ile son derece farklı özelliklere sahip olarak öne çıkıyor. Oturma odanızda oynayabileceğini oyun diğer oyundan farklı olarak strateji masa oyunu olarak tabir edilen kategoride yer alıyor. Sanal Pokemon figürleri bulunuyor ve her figürün farklı güçleri ver. Oyunun amacı yine bu farklı güce sahip olan sanal Pokemonları toplayıp oyunda yükselmek.

Şu anda indirmeye açık olan uygulamanın resmi tanıtımı ise şu şekilde yapılıyor “Favori figürleriniz ile bir deste kurun ve bir Lig Maç’ına atılın! Lig Maç’larında en üst seviye Lig sıralamaları için Dünya genelinden oyuncular ile mücadele edin.” Açıklamadan da anlaşılacağı üzere gerçek zamanlı oynanan oyun elde ettiğiniz galibiyetler ile yeni Pokemon figürleri ve eşyalar kazanmanızı sağlıyor. Bu sayede elinizde bulunan desteleri daha güçlü hale getirerek oyun içinde yükselmeniz ve rakiplerini geride bırakmanız sağlanıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz