Facebook Messenger Emoji İle Yazma Nasıl

/ 29 Ekim 2017 / 1.288 / yorumsuz
Facebook Messenger Emoji İle Yazma Nasıl

Messenger Uygulamasına Tepki Güncellemesi!

Facebook Messenger’da kullanıcıları sevindirecek yeni bir uygulamaya geçiliyor. Artık tepkinizi tek emoji kullanarak belirtebilirsiniz.

Facebook, geçtiğimiz yıl uygulamaya koyduğu özellikle birlikte, gönderileri sadece beğenmek yerine altı farklı emoji ile tepki verme şansı sundu kullanıcılara. Çok sevilen bu özellik, artık Messenger’da sohbet esnasında da kullanılabilecek.

Snapchat, Instagram ve WhatsApp gibi, Messenger’da da hikaye özelliği bulunuyordu. Kullanıcılar 24 saatlik süreyle fotoğraf, video ve gif paylaşımında bulunabiliyordu. Yeni gelecek olan güncelleme ile, sohbet esnasında uzun uzun kendinizi ifade etmek, tepki göstermek yerine, tek bir emoji ile tepki verebileceksiniz. Yapmanız gereken tek şey ise, sohbetteki mesaja basılı tutup, karşınıza çıkan tepki emojilerinden dilediğinizi seçmek.

Şu anlık aşk, gülümseme, sinirlenme, üzülme, şaşırma, evet ve hayır şeklinde altı tepki bulunuyor. Fakat eğer bu özellik sevilir ve tutar ise bir sonraki güncellemelerde daha fazla emoji ekleneceği söz konusu olabilir.

İlk olarak, iOS ve Android cihazlarında yerini alacak ve önümüzdeki günlerde güncelleme ile kullanıma sunulacak.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz