Android ve iOS İçin Grid Autosport İndir

/ 29 Ekim 2017 / 2.765 / yorumsuz
Android ve iOS İçin Grid Autosport İndir

Android ve iOS İçin Grid Autosport İndir

Sevilen yarış oyunu mobil platformlara geleceği duyuruldu. Pistlerin tozunu attırma şansını mobil kullanıcılarına sunacak olan yetkililer verdiği haber ile birlikte oyuncuları çoşturdu!

oyuncuların beğenerek oynadığı bir oyun daha mobil platformlara taşınıyor. 90’lı yılların başarılı TOCA serisinin dokuzuncu oyunu olan Grid Autosport, ilerleyen zaman içerisinde Android ve iOS platformaları için çıkışını gerçekleştirecek.

2014 yılında çıkışını gerçekleştiren başarılı yarış oyunu, çıkışı gerçekleştirdiği o yıllarda Android ve iOS kullanıcıları için bir söz veren yapımcılar, verdiği bu sözü tutmaya hazırlanıyorlar.

Feral Interactive tarafından geliştirilecek olan Grid Autosport‘un mobil versiyonu üzerinde çalışmalar yürüten ekip, oyunun bazı yönleri ve birinci sınıf bir kalite de oyun geliştirmeleri için biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu kamuoyuna duyurdu.

İlk olarak iOS kullanıcıları ile buluşacak olan Autosport, daha sonrasında ise Android kullanıcıları için çıkışını gerçekleştireceği ortaya çıktı. Fakat iOS kullanıcıları için ise oyunun çıkış tarihi 3 ay ertelenmiş durumda.

Kaliteli bir yarış oyunu deneyimi sunmak için ince eleyip sık dokuyan Feral Interactivce, bu konu üzerine oldukça titiz çalışıyor. Bakalım bizi nasıl bir oyun bekliyor?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz