Lenovo Moto G4 Oreo Güncellemesi Ne Zaman

/ 29 Ekim 2017 / 2.062 / yorumsuz
Lenovo Moto G4 Oreo Güncellemesi Ne Zaman

Moto G4 Kullanıcılarına Büyük Güncelleme Müjdesi 

Android işletim sisteminin yeni sürüm geliştirmesi ve Android Oreo yazılımını kullanıma sürmesi hangi cihazların bu güncellemeyi alacağı konusunda büyük bir merak konusu uyandırmıştı. Daha önce yapılan açıklamada Lenovo tarafından üretilen Moto G4 modelinin bu yeni yazılımı alıp almayacağı konusunda şirket uzun süre açıklama yapmamış ve yayımlanan “Android Oreo güncellemesi alacak cihazlar” listesinde model kendisine yer bulamamıştı.

Lenovo Moto G4 Oreo Güncellemesi Alacak 

Lenovo tarafından yayımlanan Android güncellemesi alacak cihazlar arasında yer almadığı görülen Moto G4 kullanıcıları büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. Şirket tarafından yapılan yeni açıklamada ise sadece bundan 18 ay önce satışa sunulan modelin de Oreo güncellemesi alacağı resmen duyurulmuş oldu. Şirketin ilk etapta liste yayımlarken bu modeli yanlışlıkla mı liste dışında bıraktığı yoksa gelen aşırı tepkilere daha fazla kayıtsız kalamayarak Moto G4 modeline de Android Oreo yazılım güncellemesi verdiği şu anda net olarak bilinmiyor.

Moto G4 ve Moto G4 Play Alamayacak 

Ancak bu noktada dikkat edilmesi gereken çok önemli bir nokta bulunuyor. Çünkü güncelleme sadece Lenovo Moto G4 Plus modeline verilecek ve Moto G4 ve Mota G4 Play beklendiği üzere Android 8.0 Oreo güncellemesi alamayacak. Aslında şirketin ilk etapta Moto G4 Plus modeline de bu güncellemeyi vermeye niyeti olmadığı gelen tepkiler üzerine plansız bir şekilde güncellemeyi vermek zorunda kaldığı iddia ediliyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz