MOTO G5 Plus Modeli Özellikleri ve Fiyatı

/ 29 Ekim 2017 / 1.079 / yorumsuz
MOTO G5 Plus Modeli Özellikleri ve Fiyatı
MOTO G5 Plus Modeli Sızdırıldı
Motorola tarafından üzerinde çalışılan son modellerden biri olan MOTO G5 Plus resmi tanıtımına sayılı günler kala internete sızdırıldı. İspanya’nın Barcelona şehrinde bu ay içerisinde düzenlenecek olan ve pek çok teknoloji devinin katılacağı MWC 2017 organizasyonu için resmi internet sitesi üzerinden geri sayıma başladı. Başlatılan geri sayım ile beraber yeni telefonu olan MOTO G5 Plus tanıtımı için kolları sıvayan firma ne yazık ki sızıntıya engel olamadı ve cihazın tüm özellikleri internete sızdırıldı. 
MOTO G5 Plus Özellikleri 
5,2 inç büyüklüğe sahip olan Full HD ekrana sahip olan MOTO G5 Plus 12 MP kamerası ile kaliteli fotoğraflar çekmenize olanak sağlıyor. Qualcomm Snapdragon 625 yonga setine sahip olan cihazda 4G RAM kullanılıyor. 12 MP çözünürlüğü olan kamerada aynı zamanda çekim kalitesini arttırmak için Rapid Focus desteği sağlanıyor. 
MOTO G5 Plus Fiyatı
3000 MAH kapasiteye sahip olan cihazın bataryasında aynı zamanda Turbo Power özelliği ile hızlı şarj olmak avantajı da sunuluyor. Bu sayede hızla biten akıllı telefon şarjı büyük bir sorun olmaktan çıkarılıyor. Android 7.0 Nougat işletim sisteminin kullanıldığı MOTO G5 Plus parmak izi okuyucu özelliğini de barındırıyor. Merakla beklenen bir diğer konu olan MOTO G5 Plus fiyatı için henüz net bir açıklama bulunmazken cihazın sunduğu özelliklere rağmen Türkiye pazarında 1.500 lira gibi bir ücret ile satışa sunması bekleniyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz