Moto G5 Plus Cep Telefonu Teknik Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.213 / yorumsuz
Moto G5 Plus Cep Telefonu Teknik Özellikleri

Moto G5 Plus Tasarımının Prototipi Gün Yüzüne Çıktı

Motorola tarafından satışa sunulması büyük bir merakla beklenen Moto X 2017 modelinin ilk resimleri geride bıraktığımız ay basına sızdırılmıştı. Ancak Romanya’da internetten Moto G5 Plus prototip satışı için verilen ilan ile ortaya çıkan teknik özellikler akılların karışmasına neden oldu. Bunun nedeni ise Moto X modeline ait olduğu iddia edilen görüntülerle yayımlanan Moto G5 Plus görüntülerinin birebir aynı olması oldu.

Moto G5 Plus Teknik Özellikleri 

İlk olarak prototipinin satışa sunulduğu Moto G5 Plus modelinin Mart 2017 tarihine kadar satışa sunulmasına kesin gözüyle bakılıyor. Mart ayında telefonun satışa sunulmasına yönelik olarak beklentilerin artması ile beraber Şubat ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan MWC içerisinde resmi tanıtımının yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Moto G5 Plus telefonu Full HD çözünürlüğe sahip olan 5,5 inç büyüklüğe sahip ekranı ile rahat kullanımı mümkün kılarken Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 625 işlemci ile satışa sunulması bekleniyor. 3080 Mah kapasiteye sahip olan pili ile uzun süreli kullanım imkanı sağlayacak olan telefonun 32 GB dahili depolama alanı sunacağı tahmin ediliyor.
Telefonda biri önde biri de arkada olmak üzere 2 adet kamera yer alırken arka kamera için 13 MP  ön kamera için ise 5 MP çözünürlük tercih ediliyor. Telefonun ön yüzünde ise bir parmak izi okuyucu bulanacak ve bu sayede verilerin güvenliği sağlanacak.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz