Moto Z2 Play cep telefonu Özellikleri ve Görüntüsü

/ 29 Ekim 2017 / 1.119 / yorumsuz
Moto Z2 Play cep telefonu Özellikleri ve Görüntüsü
Moto Z2 Play cep telefonu Özellikleri ve Görüntüsü
Lenovo’nun yeni Z ailesinin üyelerinden Moto Z2 Play hakkında yeni detaylar ortaya çıktı!
Geçtiğimiz sene Lenovo, Moto Z ailesini tanıtarak tüm kullanıcıları şaşırtmıştı. Zira Moto Z modeliyle amiral gemisi segmentinde dünyanın en ince akıllı telefonunu ortaya koyan Lenovo, ayrıca Moto Mod’larla da farklı bir kullanım biçimini tüketicilere sunmuştu. Moto Z’nin yanı sıra Moto Z Play de yine Moto Mod’larla kullanılabilen ailenin bir diğer akıllı telefon modeliydi. Hatırlarsanız her iki ürünün incelemesini de sizlere detaylı olarak aktarmıştık. Moto Z Play, tasarım çizgisiyle her ne kadar Moto Z’ye benzese de, ondan daha kalın bir kasayla geliyordu. Ancak bu, Moto Z2 Play’de değişecek gibi görünüyor.
Moto Z2 Play Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı
Gelen yeni bilgilere göre Moto Z2 Play, selef modele kıyasla fazlasıyla ince hatlara sahip olacak. Telefonla ilgili listelenen bilgilere göre, Moto Z2 Play yalnızca 5.99 mm kalınlığında olacak. Bu da Moto Z’nin 5.19 mm’lik kalınlığıyla yarışacak ölçüde olacağını gösteriyor. Öte yandan selef model olan Moto Z Play’in kalınlığının 6.99 mm olduğunu da söyleyelim.
Telefonun incelen kasası, kuşkusuz bataryayı da etkileyecek. 5.99 mm kalınlığında olması beklenen Moto Z2 Play’in bataryası muhtemelen 2820 mAh kapasitesinde olacak. Moto Z Play’de bu alan 3510 mAh olarak karşımıza çıkmıştı hatırlarsanız. Elbette yenilenen teknik kadro, optimizasyon çalışmaları ve yeni işletim sistemi ile Z2 Play pil performansıyla memnun edici olabilir. Elbette bunu telefon elimize geçtiğinde söyleyebileceğiz.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz