Nokia 9 İşlemcisi Snapdragon 835

/ 29 Ekim 2017 / 1.248 / yorumsuz
Nokia 9 İşlemcisi Snapdragon 835

Nokia 9’un Snapdragon 835 İşlemcisi İnternete Sızdırıldı!

Teknoloji alanında yaptığı çalışmalarla bir dünya devi olarak görülen Nokia, yeni ürünü Nokia 9’u piyasaya sürme hazırlıkları yapmaktadır. Lansman çalışmaları henüz gerçekleşmemiş olan ürün, teknik özellikleri ve donanımı konusunda online platformlarda yerini almıştır. Ürün üst düzey teknolojiye sahip özellikleriyle, teknolojileri tutkunlarıyla buluşturulmayı beklemektedir.

Kısa süre içerisinde tanıtımları yapılacak Nokia 9, tüm yönleriyle internete sızdırılmış ve meraklılarıyla buluşturulmuştur.

HMD Global’in Yeni Nokia’sı Geliyor

Nokia adına üretim yapan HMD Global, yeni ürünüyle sevenlerini buluşturacaktır. Buna bağlı olarak yapılan çalışmalarda, yeni bir Nokia harikasının piyasaya sürülmesi amaçlanmaktadır. Teknoloji ve Nokia firması adına görev alan HMD Global, bu alanda yaptığı başarılı faaliyetlerine devam edecektir.

Nokia 9’un Özellikleri Nelerdir?

Önümüzdeki zamanlarda tanıtımları yapılacak olan Nokia 9, üst düzey teknik özelliklere ve donanımlara sahiptir. Bu özellikler arasında şık ve dekoratif tasarımı da yer almaktadır. Üründe Android’in son sürümü olan, Android 8.0 uygulaması kullanılmıştır. Aynı zamanda Qualcomm Snapdragon 835 işlemci ile çalışan ürün, son teknoloji harikası olarak görülmektedir. Cihazdaki hafıza özelliği 6GB RAM olarak belirlenmiştir. Bu sayede kullanıcıların kolay ve rahat bir süreç geçirmeleri de sağlanmaktadır. Ürün bunun dışında QUAD HD ekrana da sahip olmasıyla, teknoloji tutkunlarının dikkatini çekmektedir.

Nokia 9 Cihaz Belleği 124 GB Olacak mı?

Nokia 9 6GB RAM hafızasıyla piyasaya sürülmeyi bekliyor. Ancak teknoloji alanında çalışan mühendislerin bu değeri 124 GB’a yükselteceği öğrenilmiştir. Bu konuda hakkındaki çalışmalar devam ederken, ürünün tanıtımları içinde tarih belirlenmeye çalışılıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz