WhatsApp Mesajını Silme ve Geri Alma Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.875 / yorumsuz
WhatsApp Mesajını Silme ve Geri Alma Özellikleri

Okunmayan WhatsApp Mesajını Silme ve Geri Alma Özellikleri Geliyor 

Özelliklede aynı anda birden fazla kişi ile görüşme yapan kişiler çoğu zaman WhatsApp üzerinden hatalı mesaj gönderebiliyor. Yine bir anlık kızgınlık ile gönderilen mesajların geri alınması ne yazık ki mümkün olmuyor. WhatsApp Recall özelliği yani hatalı gönderilen mesajı geri alma özelliğinin yanı sıra WhatsApp canlı Lokasyon özelliğini de devreye sokmaya hazırlanıyor.

WhatsApp Mesaj Silme Özelliği Yakında Gelecek 

İlk olarak Aralık ayında duyumları alınmaya başlanan bu yeni özellik sayesinde hatalı gönderilen WhatsApp mesajlarını silmenize izin verilecek. Ancak gönderilen mesajın silinebilmesi ya da geri alınabilmesi için mutlaka karşı tarafın mesajı okumaması gerekiyor. Yani okunan mesajın silinmesine izin verilmiyor. Bu da zaten hatalı mesaj gönderen kişilerin mesaj silme isteklerinin karşılanması için yeterli oluyor.

WhatsApp Mesaj Düzenleme Özelliği 

Yanlık gönderilen mesajın geri alınması ya da silinmesi hizmetinin yanı sıra yapılan düzenleme sonucunda yazım hataları içeren mesajları dilerseniz silmeden geri almanıza da izin verilecek. Yaptığınız hataları bu sayede düzelterek mesajınızı istediğiniz şekilde oluşturmanız sağlanacak. Ancak mesaj silme özelliğinde olduğu gibi mesaj düzenleme özelliğinde de mutlaka mesajın gönderilen kişi tarafından okunmaması şartı aranacak.

Gruplara Canlı Lokasyon Özelliği 

Yine yapılan yenilik ile beraber grup üyeleri canlı Lokasyon özelliğini kullanarak grup üyelerinin o an nerede olduklarına bakabilecek. Ancak bu özelliği kullanmak isteyen kişilerin varsayılan ayarlar bölümüne girerek bu özelliği pasif konumdan aktif konuma getirmesi gerekecek.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz