Outlookta Süresi Dolan Zamanlı E-mail Nasıl Gönderebilirim

/ 29 Ekim 2017 / 1.683 / yorumsuz
Outlookta Süresi Dolan Zamanlı E-mail Nasıl Gönderebilirim

Outlookta Süresi Dolan E-Posta Gönderme 

Süresi dolan e-postalar gönderin
Davetler gibi belirli süreleri olan e-postalar gönderiyorsunuz. Bu gibi durumlarda postayı geç okuyan kişinin sürenin dolduğunu hemen görmesini istiyorsunuz.

Outlook’ta vade bitimini e-postalarınıza ekleyebilirsiniz. Ancak uyarıyı görebilmesi için alıcının da Outlook kullanıyor olması gerekiyor.

Geçerlilik süresi olan e-posta oluşturmak için “Yeni“ye tıklayın ve “Seçenekler” sekmesine gidin. Burada yer alan “Diğer Seçenekler” kısmının sağ alt köşesinde yer alan minik ok işaretine tıklayın. Karşınıza gelen diyalog penceresinden “Delivery options” kısmında “Expires after:” kısmını göreceksiniz. Yanındaki kutuya onay işareti koyduktan sonra tarih kısmından postanın hangi güne, saat kısmından da hangi saate kadar geçerli olduğunu belirleyin. Close tuşuna bastıktan sonra e-postanızı hazırlayın ve alıcıya gönderin. Böylelikle belirlediğiniz etkinliğin süre bitimi, geç okunduğu takdirde alıcı tarafından derhal anlaşılacak.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz