PlayLink nedir Nasıl kullanılır

/ 29 Ekim 2017 / 1.425 / yorumsuz
PlayLink nedir Nasıl kullanılır

Playlink Link ile Akıllı Telefonların uyumu Kolaylaşacak

PlayLink platformu ile beraber konsol oyunculuğu ve akıllı telefonlar birleşiyor. Oturma odanıza fazladan eğlence katacak olan PlayLink nedir? İşte cevabı!

PlayStation 4 ve akıllı telefonunuzu birbirine bağlayacak olan yepyeni bir sistem olan PlayLink E3 2017 kapsamında duyuruldu. Peki, PlayLink bizlere neler sunuyor? Teknosa katkıları ile gerçekleştirdiğimiz E3 2017 içeriklerimiz devam ediyor.

PlayLink nedir? Nasıl kullanılır?

Aslında PS4 ve akıllı telefonlar arasındaki bağ çok da yeni bir şey değil. Halihazırda Android ve iOS platformlarında bulunan PlayStation uygulaması ile PS4’ü kolaylıkla kontrol edebiliyoruz. Ama iş telefonu aktif bir şekilde kullanarak oyun oynamak ise, işte bu gerçekten de yepyeni bir şey.

Bu platformun ne zaman yayınlanacağı bilinmese de çıkacak oyunlar arasında That’s You, Hidden Agenda, Frantics, Knowledge is Power ve Singstar Celebration gibi yapımlar bulunuyor. Bir dedektiflik oyunu olan Hidden Agenda, Until Dawn’ın geliştiricisi Supermassive Games tarafından bizlere sunulacak.

İsterseniz sözü daha fazla uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz