Playstation 4 En İyi Oyunlar Hangisi?

/ 29 Ekim 2017 / 1.521 / yorumsuz
Playstation 4 En İyi Oyunlar Hangisi?
Playstation 4 İçin Oynanması gereken En iyi oyunlar
Playstation 4 En İyi Oyunlar Hangisi?
PS4 son versiyonu ile birlikte kullanıcıları memnun etmeye devam ediyor. Playstation 4 için son çıkan en iyi oyunları kullanıcılara sunuyor. Bu oyunları oynamadıysanız müdavimi olacağınız kesin gibi göünüyor.
Uncharted 4: A Thief’s End
Uncharted 4: A Thief’s End kesinlikle her PlayStation 4 kullanıcısının sahip olması gereken bir oyun. Naughty Dog tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan oyun, bu yıl 10 Mayıs 2016’da piyasaya çıktı.
Üçüncü şahıs aksiyon macera oyuncu Uncharted serisinin dördüncü oyunu niteliğindedir. Oyundaki kahramanımız Nathan Drake. Düşmanları öldürmek için oyundaki çeşitli tabancalara, el bombalarına ve tüfeklere erişilebilir. Nathan, oyunda doğrudan istediği araçların kontrolünü de alabilir. Oyun, grafik, ses, oyun ve hikaye gibi neredeyse tüm yönleriyle övüldü. Bazı eleştirmenler oyunun etkileyici sanat yönü ve diyaloglarından bahsettiler.
Bloodborne
Her PlayStation 4 kullanıcısının oynaması gereken bir başka oyun da Bloodborne. From Software tarafından geliştirilen ve Sony Computer Entertainment tarafından yayınlanan RPG, Mart 2015’te piyasaya sürüldü.
Üçüncü kişi oyunu, kan yoluyla bulaşan bir hastalıkla tehdit altındaki hayali Yharnam şehrinde geçiyor. Bloodborne’un unsurları, Souls serisinden Demon’s Souls ve Dark Souls’ten esinlenilmiştir.
Oyunun oyuncuları, bilinmeyen bir nedenden ötürü Paleblood adlı bir şeyi arayan kahraman Hunter olarak oynamaya başlıyor. Oyun boyunca ilerleme kaydederken, oyuncuların sayısız silah tabanlı savaş ve patron dövüşleri yapmaları gerekiyor. Oyunda öncelikli olarak kullanılan silahlar kılıçlar ve ateşli silahlardır.
Bloodborne, oyuncuların bir çok yeri keşfetmelerine ve oyunun diğer karakterleriyle etkileşime girmelerine izin verir. Bloodborne, eleştirmenlerce beğenilen bir oyundan çok, oldukça başarılı bir ticari oyun. Korku etkisi, hızlı tempolu dövüş ve benzersiz bir silah özelleştirme özelliği ile harika bir hikayeye sahip.
The Last of Us: Remastered
The Last of Us: Remastered, bu listede öne çıkan bir sonraki oyun. Oyun, 2013’te PlayStation 3’e özel olarak piyasaya sürülen orijinal oyunun yeniden şekillendirilmiş bir versiyonu.
Naughty Dog tarafından geliştirilen ve Sony Computer Entertainment tarafından yayınlanan The Last of Us: Remastered, 2014 yılında PlayStation 4’e taşındı. The Last of Us: Remastered, oyunla ilgili birkaç ekleme yaptı ve gelişmiş bir grafik ve kare hızı yükseldi.
Oyunun kahramanı Joel, yaklaşık 20 yıl önce kıyamet sonrası Amerika Birleşik Devletleri’nde Ellie adında bir genç kıza eşlik etmek üzere görevlendirildi. İnsanlar, geliştirilmiş grafikler, gelişmiş kare hızı ve eklemelerden etkilendiler.
Infamous: Second Son
Bu listedeki bir sonraki oyun Infamous: Second Son ve kesinlikle her PlayStation 4 kullanıcısının sahip olması gereken oyunlardan. Mart 2014’te piyasaya çıkan oyun, Sucker Punch Productions tarafından geliştirildi ve Sony Computer Entertainment tarafından yayınlandı.
Açık dünya aksiyon macera oyunu, Infamous serisinin üçüncü oyunu. Infamous: Second Son, Delsin Rowe adında yeni bir kahramanın özelliklerini taşır.
Bu karakter, ilk iki Infamous oyununun önceki kahramanlar gibi süper güçlere sahiptir. Oyun, oyuncuların kahramanın parkur becerilerini kullanarak dikey yüzeye tırmandıkları üçüncü bir perspektiften oynanıyor. Oyuncular ayrıca, oyunun sonucunu etkileyen iyi veya kötü bir şekilde oynama şansına sahip oluyorlar.
Infamous: Second Son hem ticari hem de kritik bir başarıydı. Piyasaya sürüldükten sadece dokuz gün sonra en çok satan oyunlardan biri oldu. Oyunun mükemmel ışıklandırması güzel açık bir dünya ile harika grafikleri vardı.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz