Blackberry Privacy Shade Uygulaması İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.071 / yorumsuz
Blackberry Privacy Shade Uygulaması İndir
Privacy Shade İle Meraklı Gözlere Son!
Toplum içindeyken telefondan yapılan işlemlerini başkalarının gözetlemesini kimse istemez. Blackberry tam olarak bu konuya el atıyor ve Privacy Shade uygulamasını sunuyor.
Gün içinde, insanlarla iç içe olduğumuz bir çok an var. İster bir bankta oturun, ister minibüste koltukta. Hatta kafede bile olsanız, elinizde telefon varken etrafınızdaki meraklı gözler mutlaka sizin ekranınızda olur. Mesaj yazarken veya okurken, maillerinizi kontrol ederken, fotoğraflarınıza bakarken size ortak olmasından rahatsız olduğunuz kişiler olabilir.
Düşünün öyle bir uygulama olsun ki, telefonunuzda sadece gözünüzü gezdirdiğiniz alan aydınlık, geri kalan kısım ise belirlediğiniz ölçüde karanlık olsun. Ne güzel olurdu değil mi? Eğer Blackberry sahibi iseniz, pek de imkansız bir hayal değil bu. Blackberry’nin geliştirdiği Privacy Shade uygulaması ile, telefonunuzu tam ekran halinde kullanmaya devam ederken, boyutunu ve şeklini kendinizin ayarladığı bir alanı parlak şekilde görebilecek, geri kalan kısmı gizleyebileceksiniz. Karanlık ekranın saydamlığını da kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. 
Ancak, bu uygulama henüz sadece Blackberry kullanıcılarına özgü. İlerleyen zamanlarda diğer Android kullanıcılarının da kullanımına sunulması takdirinde yaygın ve popüler bir uygulama olacağı kesin.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz