Whatsappta Renkli Mesaj Metin Durumu Nasıl Yapılır 2017-2018

/ 29 Ekim 2017 / 3.159 / yorumsuz
Whatsappta Renkli Mesaj Metin Durumu Nasıl Yapılır 2017-2018

Renkli WhatsApp Metin Durumları Karşınızda!

Metin ile durum güncellemesi özelliği üzerinde çalışmalara devam eden WhatsApp artık daha renkli bir dünyaya giriş yapmanızı sağlıyor. Dünyanın en büyük anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp başarılarını arttırabilmek adına kendisini geliştirmeye devam ederken bu yeniliklerden biride metin güncellemesi için getirilen renkli arka plan ve renkli yazı tipi seçeneği oldu.

Bugün İtibari İle Kullanabilirsiniz 

WhatsApp tarafından yapılan açıklama ile duyurulan yenilik açıklama ile eş zamanlı olarak kullanıma da sunuldu. Getirilen yenilik ile beraber hem Android işletim sistemini hem de İOS işletim sistemini kullanan WhatsApp üyeleri yeni özelliği kullanmaya başladı bile. Yapılan yenilik ile beraber isteyen kişiler metin güncellemesi yaparken arka planı renklendirebilecek ya da mesajlarını yazarken renkli yazı tipi seçenekleri arasından tercihte bulunabilecek.

Facebook Renkli Metin Durumuna Benziyor 

Getirilen yeni özellik teknoloji meraklılarının aklına ilk olarak geçen sene Facebook sosyal medya platformuna getirilen renkli metin durumu uygulamasını getirdi. İki uygulama arasında bariz benzerlikler dikkat çekerken renkli kişiliklerini hesaplarına yansıtmak isteyen kişiler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yeni uygulama hakkında yapılan resmi açıklama ise şu şekilde:

“Söylemek istediğiniz şeyi herkese ulaştırmak konusunda artık hiç endişelenmenize gerek yok. Tatil tavsiyelerine bakıyor da olsanız, bir partinin adresi konusunda bir gruba haber de veriyorsanız, metin-temelli durum güncellemesi bağlantılarınızı eğlenceli ve kişisel bir şekilde bilgilendirmenizi sağlıyor.”


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz