Roller Coaster Tycoon Classic Google Play Android İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.081 / yorumsuz
Roller Coaster Tycoon Classic Google Play Android İndir

Roller Coaster Tycoon Classic Android Telefonlara Geliyor


Roller Coaster Tycoon Oyununun hayranı hiçte hafife alınmayacak kadar fazla. Orjinal oyun geliştiricisi Roller Coaster Tycoon 1 ve 2 Chris Sawyer tarafından yeni versiyonu Android ve iOS telefonlara uyarlandı ve yayına alındı. Seri olarak en son Roller Coaster Tycoon World birkaç kez değişikliğe uğramıştı ve yeni değişiklikler ile birlikte Roller Coaster Tycoon Classic olarak yeni serisi meydana getirildi

Daha önce Roller Coaster Tycoon atari oyununu hiç oynamamış olsanız dahi oyun çok basit ve herkes tarafından kolay şekilde kavranılabilir. Bir eğlence parkının sahibi, verilen senaryolardaki görevleri tamamlamanız gerekiyor. hedefler arasında belirli sayıda konut, belirli park dereceledirmesi vb gibi görevler yer alır. Park sahibi olarak aynı zamanda tesisler inşa etmek, bu tesisleri ve parkları temiz tutmak ve gelen misafirleri iyi bir şekilde karşılamanız gerekiyor. 

Roller Coaster Tycoon Classic oyununu uygulama içi satın alabiliyorsunuz fakat Roller Coaster Tycoon 2 için park senaryoları, yeni sürüşler ve yeni düzenlemeleri dışarıya aktarmaya izin veriyor. 

Genel anlamda Roller Coaster Tycoon kullancıları için sevilen bir oyun olmasına rağmen küçük ekranda pek tat vermediği söylenebilir.

Siz Roller Coaster Tycoon Oyununu Nasıl Buluyorsunuz?

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz