Sahte Super Mario Run Andoridde Virüs Saçıyor

/ 29 Ekim 2017 / 1.268 / yorumsuz
Sahte Super Mario Run Andoridde Virüs Saçıyor
Sahte Super Mario Run Andorid’de Virüs Saçıyor
Dünyanın en çok oynanan oyunları arasında yer alan ve oyuncakları milyarlarca dolara satılan Mario oyununun adı şu anda Android dünyasında virüs haberleri ile anılıyor. Geride bıraktığımız günlerde yapılan duyuru ile İOS platformu kullanıcılarının beğenisine sunulan Super Mario Run oyunu kötü niyetli kişilerin harekete geçmesine neden oldu. 
Oyunun sadece İOS işletim sistemini kullanan cihazlarda satışa sunulmasını fırsat bilen bazı sahtekarlar içerisine virüs yerleştirilmiş olan Sahte Super Mario Run oyununu Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak kullanıma sundular. Oyunu gören kişiler ücretsiz olmasını da fırsat bilerek hemen cihazlarına indirip kuruyorlar. Ancak oyun virüslü olduğu için indirme işlemi tamamlanır tamamlanmaz ne yazık ki cihazınıza virüs bulaştırmış oluyorsunuz. 
Kesinlikle Android Cihazınıza Süper Mario Run İndirmeyin 
Android işletim sistemini kullanan cihazlarda kesinlikle Süper Mario Run seçeneği sunulmuyor. Bu da indirilecek olan oyunların aslında virüslü .apk dosyaları olduğu anlamına geliyor. Bu nedenle resmi bir açıklama yapılmadan ve oyun duyurusu şirketin resmi kanalları üzerinden duyurulmadan kesinlikle bu oyunu indirmemeniz öneriliyor. 
Bu uyarıyı duymadan öncede oyunu indirmeye çalıştıysanız mutlaka cihazınızı virüs tarama testinden geçirmeniz öneriliyor. Özellikle de mobil bankacılık işlemlerini kullanan ya da cihazından internetten alışveriş yapan kişilerin kişisel verilerini koruyabilmek adına bu tarama testini lisanslı bir virüs tarama programı kullanarak gerçekleştirmeleri öneriliyor. 
Süper Mario Run Oyununu İndirdiniz mi?

Süper Mario Run Oyunu Hakkında Detaylı Bilgi için Tıklayın

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz