Samsung Galaxy S9un Özellikleri Neler Olacak

/ 29 Ekim 2017 / 1.136 / yorumsuz
Samsung Galaxy S9un Özellikleri Neler Olacak
Samsung Galaxy S9 Ocak Ayında mı Geliyor?
Teknoloji alanında yaptığı başarılı işlerle bilinen Samsung, teknoloji severlere yeni fırsatlarıyla ulaşmaktadır. Buna bağlı olarak yeni Samsung Galaxy S9, meraklılarıyla buluşturulacaktır. Aynı zamanda firma, dünya üzerinde yer alan en başarılı teknoloji devleri arasında bulunmaktadır.
Firmanın ürettiği yeni ürünlerden olan Samsung Galaxy S9’un tanıtımları yapılmaktadır. Fakat ürünün ne zaman piyasaya sürüleceği, teknoloji severlerin merak konusu olmaktadır.
Samsung Galaxy S9’un Özellikleri Neler Olacak?
Samsung firmasının yeni ürünü, tanıtımlar kapsamında merak edenlere tanıtılmaktadır. Yapılan tanıtımlarda, ürünün teknik özellikleri ve donanımı hakkında bilgi verilmektedir. Üründe Anroid’in son sürümlerinin kullanılacağı belirtilmiştir. Aynı zamanda Qualcomm teknolojisine de üründe yer verilecektir. Bunun dışında üründe yer alan teknik özellikler, iPhone 8’e rakip olarak gösteriliyor.
Samsung Galaxy S9 2018 Yılında Piyasaya Sürülecek
Başarılı teknolojik ürünler arasında yer alacak olan Samsung Galaxy S9, 2018 yılı içerisinde piyasaya sürülecektir. Bu anlamda açıklama yapan firma, ürünün teknik özellikleri hakkında da kısa bilgiler vermiştir. Teknoloji üssü telefonlara rakip olarak gösterilen S9, önümüzdeki yıl içinde meraklılarıyla buluşacaktır. 
Samsung Galaxy S9 Kullanıcıların İlk Tercihi Olacak
Samsung’un yeni ürünü S9, teknoloji severlerin ilk tercihleri arasında yer alacaktır. Ürünün teknik özellikleri ve donanımı, bu konuda yapılan tahminleri de güçlendirmektedir. Daha öncede başarılı çalışmalarıyla bilinen Samsung, bu üründe de adından söz ettirmeyi başarmıştır. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz