Samsung Galaxy TabPro S2 Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.214 / yorumsuz
Samsung Galaxy TabPro S2 Özellikleri
Samsung Galaxy TabPro S2 Modelinin Tüm Detayları Sızdırıldı
26 Şubat 2017 tarihinde resmi tanıtımının yapılacağı açıklanan Samsung Galaxy TabPro S2 modelinin gizli kalan son detayları da tüm netliğiyle internete sızdırıldı. Barcelona’da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi MWC 2017 organizasyonunda büyük bir merakla beklenen Samsung Galaxy S8 modelinin tanıtımını yapmayacağını resmen açıklarken açıklamanın ardından gözler Samsung Galaxy TabPro S2 modeline çevrildi. 
26 Şubat Günü Resmen Tanıtılabilir 
Samsung tarafından 26 Şubat 2017 tarihinde yeni bir Galaxy etkinliği düzenleneceğinin açıklanması ile beraber bu etkinlikte Samsung Galaxy TabPro S2 modelinin tanıtılacağı yönünde beklenti oluştu. Beklentilerin ardından ise yaşanan sızıntı yeni tablet ile ilgili tüm detayların öğrenilmesini sağladı. Sızdırılan yeni haberlere göre Samsung Galaxy TabPro S2 4 farklı model seçeneği ile satışa sunulacak. 
Samsung Galaxy TabPro S2 Özellikleri 
Cihazda işletim sistemi olarak Windows 10 Home (SM-W720 ve SM-W727) / Windows 10 Pro (SM-W723 ve SM-W728) seçenekleri sunulurken cihazın işlemcisi olarak Intel Core i5-7200U 7. Nesil “Kaby Lake” (3.1GHz) tercih ediliyor. 4 GB RAM sunan cihazın 128 GB dâhili depolama alanının yanı sıra SD kart desteği de bulunuyor. 12 inç büyüklük tercih edilen ekranda aynı zamanda Super AMOLED teknolojisi kullanılıyor. Samsung Galaxy TabPro S2 kamerasında ise 13 MP çözünürlük 4K video desteği ile sağlanıyor ve rakiplerine adeta meydan okuyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz