Samsung 2017 TENAA Cep telefonu Görüntüsü ve Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.240 / yorumsuz
Samsung 2017 TENAA Cep telefonu Görüntüsü ve Özellikleri

Samsung yeni telefonu TENAA Özellikleri Burada

Teknoloji devi Samsung’un yeni bir telefonu TENAA onayı alırken göründü. Bakalım bu telefonun dış görünümü ve teknik özellikleri nasıl.

Gün geçmiyor ki bir sızıntı haberiyle daha sizlerin karşısına çıkmayalım. Bu günkü sızıntının konusu ise, Samsung’un TENAA onayı alırken görünen yeni Folder serisi akıllı telefonu.

Bugün TENAA onayı alan SM-G9298 model numarasıyla, Samsung marka yeni bir kapaklı telefon listelendi. Ortaya çıkan bu akıllı telefonun Samsung Folder serisinin yeni üyesi Galaxy Folder 3 olduğu söyleniyor.

İç ve dış tarafta olmak üzere 5 inç boyutunda ve Full HD çözünürlüğünde 2 adet ekrana sahip olan yeni Galaxy Folder 3, ayrıntıları tam olarak kesinleşmese de orta segment bir işlemci ve 3 GB RAM – 32 ROM ile gelecek.

Samsung bir yandan Galaxy S8 ailesinin yeni renk seçeneklerini piyasaya sürmeye hazırlanırken,…

Ayrıca yine belirtildiği üzere Android O ile geleceği tahmin edilen cihazın kamera özellikleri de orta sınıf bir cihazdan çok daha üstün bir sevide olacak. Son olarak bir önceki nesil Galaxy Folder 2’nin Çin ve Güney Kore dışında satışının olmadığını da belirtmeden geçmeyelim.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum yaz