Su Geçirmeyen Galaxy S8 Active FCC

/ 29 Ekim 2017 / 1.773 / yorumsuz
Su Geçirmeyen Galaxy S8 Active FCC

Samsungun Suya Dayanıklı Yeni Telefonu Galaxy S8 Active 

Samsung’un sınırları zorlayan yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S8’in, suya ve toza dayanıklı sağlam versiyonu olan Galaxy S8 Active FCC onayı aldı!

Hatırlayacak olursak daha önce sizlerle Galaxy S8 Active ile ilgili birkaç farklı haber paylaşmıştık. Bugün ise Galaxy S8 Active FCC onayı alırken ortaya çıktı. Bakalım cihazın teknik özellikleri nasıl.

Samsung Galaxy S8 Active FCC onayı aldı!

Sızdırılan FCC belgelerine göre SM-G892A model numarasına sahip yeni Galaxy S8 Active, Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti (Adreno 540 GPU), 4 GB RAM / 64 GB ROM (Dahili Depolama), Android 7.1 ve 4000 mAh’lik bir batarya ile gelecek.

IP68 sertifikasına sahip olacak yeni Galaxy S8 Active, “2,5” metrelik derinlikte yaklaşık 30 dakika boyunca suya karşı dayanabilecek. Ayrıca cihaz kırılmaya ve soğuğa-sıcağa karşı da dayanıklı.

Samsung Quantum Dot Display Nedir? Samsung Quantum Dot Display Nedir?
Samsung’un SUHD TV’lerde kullandığı yeni panel teknolojisi Samsung Quantum Dot Display nedir?…
Son olarak, bu yıl içerisinde çıkması beklenen yeni Galaxy S8 Actice’nin normal S8’de olduğu gibi kavisli bir ekran yerine, plastik cam karışımı düz ve dayanıklı bir ekrana sahip olacağını belirtmeden geçmeyelim.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz