Silinmeyen Dosyaları Silme Programı Unlocker

/ 29 Ekim 2017 / 6.966 / yorumsuz
Silinmeyen Dosyaları Silme Programı Unlocker

Silinmeyen Dosyaları Unlocker İle Silebilirsiniz 

Klasörleri ve dosyaları silerken pek çoğumuz karşılaştığımız hata mesajları nedeni ile ne kadar uğraşsak ta bu işlemi yapamıyoruz. Bu gibi durumlarda silinmeyen dosyaları silme programı kullanılması gerekebilir. Özellikle de Windows Gezgini üzerinden yapılmaya çalışılan temizlik işlemlerinde sıklıkla karşılaşılan silinmeyen dosyalar ve silinmeyen klasörler sorunlarını çözmek için kullanılabilecek en iyi program olarak ise Unlocker silme programı öne çıkmaktadır.

Programı indirip bilgisayarınıza kurduğunuz anda hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Bilgisayarınızda 1 MB altında kalan bir alanı kaplayan program çeşitli hata kodlarına rağmen silmek istediklerinizi kolay bir şekilde silmenizi sağlayacak. Özellikle de klasörleri silmeye çalışırken sık rastlanılan “erişim engellendi” ve “paylaşım ihlali” gibi hata kodlarının yanı sıra “bu dosya bir başkası tarafından kullanılıyor” hata kodlarında dahi işe yarayan ve silme işlemini gerçekleştiren Unlocker klasör silme işlemini son derece kolay bir şekilde yapıyor.

Bunun için silmek istediğiniz klasör ya da dosyanın üzerine gelerek Mouse sağ tuşunu tıklamanız ve açılan pencereden unlocker seçeneğini tıklayarak gerekli silme işlemini yapabilirsiniz. Seçtiğiniz dosyanın ya da klasörün kilitli olması durumunda ise yeni bir pencere açılacak ve bu dosyanın neden kilitli olduğunu gösteren bir metin sizi karşılayacaktır. Bu pencerede yer alan Unlock All düğmesine basarak hata veren dosya ya da klasörü silmenize izin verilir ve bu sayede engellendiğiniz dosyaları dahi silebilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler
Benzer Konular

Yorum yaz