Snapchat Spectacles Gözlüğü Türkiyeden NE Zaman Satışa Çıkacak

/ 29 Ekim 2017 / 1.166 / yorumsuz
Snapchat Spectacles Gözlüğü Türkiyeden NE Zaman Satışa Çıkacak
Snapchat Gözlüğü Spectacles Avrupada Satışa Sunuldu
Snapchat Gözlükleri dünyaya yayılmaya devam ediyor. Her geçen gün kullanıcı kitlesini büyüten Snapchat Gözlükleri, Avrupa piyasasına giriş yaptı.
Snapchat Gözlükleri Avrupa’da satışa çıktı!

Büyük bir merakla satışa sunulmasını beklenen Spectacles, Avrupa pazarına girişini yaptı. Okyanus ötesini geçerek, Avrupa’nın başkentlerinde satışa çıkartılan Spectacles ilk olarak, Paris, Berlin, Londra, Barcelona ve Venedik’te kullanıcılarla buluştu.
Snapchat Gözlükleri ilk olarak 2016 yılında satışa çıkartıldı. Satışa çıkartıldığı ilk günden beri büyük bir ilgiyle satışa sunulan bu gözlükler sonunda Amerika’yı aşarak Avrupa’ya ulaştı.
Şimdilik belli bölgelerde satışa sunulan bu gözlüklerin ne zaman ülkemize geleceği hakkında bir fikrimiz yok. Ancak ilerleyen günlerde bu konu hakkında daha net bilgi sahibi olacağız.
Avusturya, Belçika, Danimarka, Almanya, İspanya, Finlandiya, Fransa, İrlanda, İtalya, Hollanda, Norveç, İsviçre, İsveç ve Birleşik Krallık’taki Snapchatters çevrimiçi mağazasından satın alınabilecek. Gözlükler 130, ila 150 avro arasında bir fiyat etiketi olduğunu da belirtelim. 
Spectacles nedir? 
Snapchat’in ilk donanım ürünü olan Spectacles, ile kısa videolar çekip, Snapchat üzerinden rahatlıkla paylaşabilmenize olanak sağlayan güneş gözlüğü olarak kullanıcılara sunulmuştu.
Aksiyon dolu anları bu gözlük sayesinde rahatlıkla kaydedip, Snapchat hesabınızdaki arkadaşlarınız ile paylaşarak anı yaşayabileceksiniz. İlk olarak 2016 yılında satışa sunulan gözlükler bildiğiniz üzere geçtiğimiz Cuma günü itibariyle de Avrupa pazarına da giriş yaptı.
İnsan gözünün görüş açısına yakın 115 derecelik bir kamera taşıyan Spectacles, 10 saniye uzunluğunda videolar çekebiliyor. Tüm komutlar için gözlüğün üzerinde sadece bir buton bulunuyor.
Tek beden olarak üretilen Spectacles güneş gözlükleri siyah, mercan kırmızısı ve deniz mavisi olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunuyor.
Sol veya sağ üstteki butona bir kere basınca kayıt başlıyor ve 10 saniye sonra kendiliğinden duruyor. Yapılan kayıt iOS cihazınızdaki Snapchat uygulamasına otomatik olarak aktarılarak paylaşıma hazır hale getiriliyor.
130 dolar değerindeki bu gözlük sayesinde en güzel anları arkadaşlarınız ile kolaylıkla paylaşabileceksiniz.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz