Son Korsan Oyunu Android İndir

/ 29 Ekim 2017 / 2.315 / yorumsuz
Son Korsan Oyunu Android İndir

Son Korsan Oyunu Steam Bünyesinde Yelken Açtı

Tüm aşamaları Türkiye’de geliştirilen ve “Son Korsan” adı verilen özel oyun kullanıcıların beğenisine sunuldu. Korsan temasına sahip olan yeni oyun tarayıcı tabanlı olarak hizmet veriyor ve oyunun tümü Türkiye’de geliştirilmiş olması nedeniyle de büyük ilgi görüyor. Hatırlanacağı üzere oyun daha önce eski versiyonu ile kullanıma sunulduğu ilk dönem büyük ilgi görmüş ve yakaladığı bu rüzgâr ile önce Android daha sonra da İOS işletim sistemine girerek adını mobil oyunlar arasına yazdırmıştı. Oyunun eski günlerine dönmek için şimdi de 3 boyutlu versiyonu ile kullanıma sunuluyor.

2,5 Milyon Oyuncu Sınırı Aşılmıştı

Oyun ilk beğenilere sunulduğu dönem olan 2009 yılında pek çok kişinin beğenisini kazanırken bu tarihten günümüze gelene kadar 2,5 milyon oyuncu sınırını aşarak büyük bir rekor kırmıştı. Bağımsız yapımcılar tarafından tasarlanan oyunların sergilendiği Steam Greenlight üzerinden beğeniye sunulan 3D tasarımına sahip olan yeni oyunda Son Korsan oyunu şimdi Türk oyun severlerin desteğini bekliyor.

Osmanlı Motifleri İçeriyor 

Osmanlı tarihinden küçük esintiler içeren oyun gerek gemilere verilen isimleri gerekse de mekan isimleri gibi farklı pek çok özelliği ile Türk oyuncuların gönlünü fethedecek gibi görünüyor. Consala aynı zamanda oyunda oyunculara mümkün olduğunca gerçeklik yaşatmayı da hedefliyor. Oyunda kullanıcıların İstanbul’un fethini bir kere daha yaşamalarına olanak sağlayacak olan Fetih simülasyon etkinliği de bulunuyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz