Sony Xperia X2 Cep telefonu

/ 29 Ekim 2017 / 1.503 / yorumsuz
Sony Xperia X2 Cep telefonu
Sony Xperia X2 İçin Geri Sayım Başladı 
Sony markasının amiral modelleri arasında gösterilen Sony Xperia X2 için tanıtım davetiyelerini yollamaya başladı. Davetiyeler teknoloji tutkunlarının büyük bir heyecan yaşamasına neden olurken tanıtımın 27 Şubat 2017 tarihinde İspanya’nın başkenti olan Barcelona’da düzenlenecek olan MCW 2017 standında gerçekleştirilmesine kesin gözü ile bakılıyor. Marka gerçekten tanıtımı 2017 Mobil Dünya Kongresi içerisinde gerçekleştirilirse marka nerede ise 6 aylık bir döngüde yeni model tanıtımı gerçekleştirme başarısına imza atmış oluyor. 
Sony Xperia X2 Özellikleri 
Markanın yeni amiral modeli olarak kabul edilen Sony Xperia X2 ekran büyüklüğünün 5 inç ya da 5,2 inç büyüklüğe sahip olması bekleniyor. Yine ekranın Full HD özelliğe sahip olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Qualcoom yonga setine sahip olacak telefonda yine 4GB büyüklüğe sahip olan bir RAM yer alacak. Henüz işlemci için kesin bir açıklama bulunmasa da yine de Snapdragon 835 kullanılması son derece ağır bir ihtimal gibi görünüyor. 
Yine organizasyon kapsamında Sony tarafından üretilen orta segment cihazlara da yer verilebileceği ön görülüyor. Fuarın teknoloji fuarı olarak kabul edilmesi nedeniyle akıllı cep telefonlarının yanı sıra aynı zamanda Sony tarafından üretilen giyilebilir cihazlar gibi farklı teknolojik cihazlara da yer verilmesi bekleniyor. Özellikle de Android Wear 2.0 özelliğine sahip Sony saatleri için beklentilerin son derece yüksek olması markanın bu saatlere organizasyonda kesin olarak yer vermesine ağırlık kazandırıyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz