Super Mario Run Android indir Play Store

/ 29 Ekim 2017 / 1.596 / yorumsuz
Super Mario Run Android indir Play Store

Super Mario Run Artık Play Store Mağazasında 

Dünyanın en çok oynanan oyunları arasında yer alan Süper Mario ilk olarak İOS işletim sisteminde indirilebilen Super Mario Run versiyonu ile mobil dünyaya merhaba demişti. Gördüğü yoğun ilgi sayesinde mobil dünya sektöründe iştahı kabaran Nintendo büyük bir hızla uygulamayı Play Store mağazasında da satışa sundu. Ancak uygulama hali hazırda sadece ön kayıt olarak mağazada yer alıyor. Yani oyunu hemen indiremiyorsunuz sadece satış için ön kayıt yaptırabiliyorsunuz.

Süper Mario Run Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Uygulamanın Play Store mağazasındaki satış fiyatı ile ilgili olarak henüz net bir açıklama bulunmasa da İOS işletim sistemi için sunulan fiyat ile aynı olması bekleniyor. Bilindiği üzere AppStore mağazasında Super Mario Run fiyatı olarak 26,99 liralık satış fiyatı bulunuyor. Oyunu ücretsiz olarak indirmek isteyen kişilere ise ilk 3 turu ücretsiz olarak oynayabilecekleri bir deneme sürümü sunuluyor. Bu sürümdeki turları bitiren kişilerin ise oyuna devam edebilmek için 26,99 liralık ücret ödemeleri isteniyor.

Aslında sunulan bu imkân son derece iyi düşünülmüş çünkü oyunu severseniz satın almanız sağlanıyor. Kol ile oynayan kişilerin dokunmatik ekrandan da aynı zevki alıp almayacakları ise büyük bir merak konusu. Ancak uygulamayı kısa sürede çok fazla kişinin indirmesi Nintendo markasının gücünü ortaya koyması açısından önemli bulunuyor. Oyunun Play Store üzerindeki kesin çıkış tarihi ise hala netlik kazanmamış durumda.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz