Süper Mario Cep telefonu Uygulaması İndir

/ 29 Ekim 2017 / 2.562 / yorumsuz
Süper Mario Cep telefonu Uygulaması İndir
Super Mario Run İçin Geri Sayım Başladı
Aynı zamanda Nintendo tarafından geliştirilen ilk mobil uygulama olan Super Mario Run için geri sayım başladı. 15 Aralık itibari ile kullanıma sunulacak olan uygulamanın demosu Süper Mario tutkunlarından tam not almayı başardı. 
İlk önce uygulamanın şimdilik sadece İOS cihazlarda çalışacağını söyleyelim. Ne yazık ki Super Mario Run Android sürümünü bekleyecek olan kişilerin bunun için bir sene daha sabretmesi gerekecek. Yani Android sürümünün en erken Aralık 2017 gibi uygulamaya konulması bekleniyor. Ancak bu tarih İOS sürümünün gördüğü ilgi ve Android kullanıcılarının talepleri ile yeniden şekillenebilir. Ünlü oyun yorumcusu Nathan Ingraham tarafından yapılan ilk değerlendirmeden tam not almayı başaran Süper Mario Run aynı zamanda Nintendo grubunun kendi oyun konsolları dışında ilk ticari atağı olması ile de büyük bir ilgi ile yakından takip ediliyor. 
15 Aralık 2016 itibari ile İOS işletim sistemini kullanan tüm cihazlara indirilebilecek olan Super Mario Run fiyatı için ise ilk konuşulan ücret 9,99 dolar olarak öne çıkıyor. Diğer İOS oyunları ile kıyaslandığında son derece pahalı olan oyun Nintendo konsolları için sunulan oyun fiyatları ile karşılaştırıldığında ise oldukça makul bir fiyat aralığında kalıyor. Oyun meraklıları tarafından büyük bir heyecanla beklenen oyunun ilk gün indirme hasılatı şimdiden merakla beklenirken yürütülen anketlerde beklenti her geçen gün artıyor. 
Oyun Hakkında Neler Düşünüyorsunuz?

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz