Turkcell Lifecell Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri Nelerdir

/ 29 Ekim 2017 / 1.225 / yorumsuz
Turkcell Lifecell Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri Nelerdir

Turkcell Lifecell Fiyatı ve Özellikleri Nelerdir?

General Mobile ile ortaklaşa olarak çıkardığı yeni cep telefonu olan Turkcell Lifecell ürününü tanıtan Turkcell bunun yanı sıra süper paketin de tanıtımını gerçekleştirdi. Yeni akıllı cep telefonu modeli olan Turkcell Lifecell modelinin tanıtımı için özel bir etkinlik düzenleyen Turkcell yeni model hakkında akıllardaki tüm soruların yanıtlarını paylaştı.
 
General Mobile GM6 İle Aynı Özelliklere Sahip

Turkcell tarafından telefon büyük bir etkinlik ile tanıtılsa da aslında Lifecell akıllı cep telefonu modeli General Mobile tarafından üretilecek. Telefon teknik özellikler açısında ise General Mobile GM6 modeli ile aynı özelliklere sahip bir cihaz olarak kabul ediliyor. Cihazın arka kamerası 13 MP olarak tasarlanırken selfie tutkunları için ise ön kamera 8 MP olarak tasarlanıyor. Turkcell Lifecell ekranı 5 inç büyüklüğe sahip olarak üretilirken cihaz Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile satışa sunuluyor.
 
Turkcell Lifecell Süper Paket Nedir?

Cihazı bu kadar makul kılan en önemli özelliği kesinlikle yanında satışa sunulan süper paket oluyor. Paket içerisinde 15 GB Fizzy için, 15 GB TV için, 10 GB Lifebox ve 2 GB Twitter ve Facebook için internet kullanımına izin veriliyor. Buna ek olarak dergilik uygulamasında kullanmanız için yine 8 GB internet hattınıza aylık olarak tanımlanıyor. Yine BİP üzerinden sınırsız olarak mesajlaşmanıza ve konuşmanıza da izin veriliyor. Turkcell Lifecell fiyatı 36 ay taksitli olarak 40 lira olarak uygulanırken 50 GB internet paketini kapsayan Süper Paket fiyatı için ise 49 lira ödemeniz gerekiyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz