Uygulamaların Gece Modunu Açma

/ 29 Ekim 2017 / 4.079 / yorumsuz
Uygulamaların Gece Modunu Açma

Uygulamaların Gece Modunu Açma
 
Uygulamaların Gece Modunu Etkinleştirin!
 
Yatakta telefon kullanıyorsanız, güneşe bakıyor gibi hissetmemek için bu uygulamaların gece modunu açın!

Yatakta telefona bakmak uyku düzeninizi alt üst ediyor. Buna rağmen telefonunuzu bırakamıyorsanız, güneşe bakıyor gibi hissetmemek için her uygulamanın sunduğu “gece modunu” etkinleştirebilirsiniz.

Uygulamaların içerisinde bulunan gece modları, iOS’taki Night Shift’ten ve Android’deki Night Mode’dan farklılar. Uygulamaların sunduğu gece modları, genellikle arka plan renkleriyle metin renklerinin yerini değiştiriyor. İşte gece modu özelliği sunan uygulamalardan bazıları.

Twitter

Profilinizi açın ve “Gece modunu aç” seçeneğini kullanın.

Tweetbot

Profilinizi açın ve ayar simgesine dokunun. Şimdi Display’e dokunun ve aşağı kaydırın. “Theme” altında “Night” seçeneğine dokunun.

WhatsApp

WhatsApp’ın bir gece modu yok ancak Sohbetler > Sohbet Arka Planı > Düz renkler yolunu izleyerek bir gri arka plan seçebilirsiniz.

Instapaper

Instapaper’ın karanlık modu, fotoğrafların parlaklığını da kısıyor. Herhangi bir makale üzerinde Aa düğmesine dokunun ve dört seçeneğinden en koyu olanını seçin. Alternatif olarak Ayarlar menüsünden “Otomatik Karanlık Mod” seçeneğini etkinleştirebilirsiniz.

Google Maps

Navigasyon modu, geceleri otomatik olarak koyu moda geçiyor. İsterseniz Navigasyon Ayarları > Renk düzeni altından bunu kendiniz de açabilirsiniz.

Threes

Böyle bağımlılık yapıcı bir oyunda gece modunun bulunması açıkçası acımasızca bir karar. Menüde parmağınızı sağa çekerek “Night Colors” seçeneğini etkinleştirin.

Gmail, Facebook ve Instagram’ın gece modu henüz bulunmuyor ancak darmode.me blog’unda yeni dark mode işlevlerini takip edebilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz