Vodafone 2017 Son Tableti Smart Tab N8 Çıktı

/ 29 Ekim 2017 / 1.370 / yorumsuz
Vodafone 2017 Son Tableti Smart Tab N8 Çıktı
Vodafone 2017 Son Tableti Smart Tab N8 Çıktı
Vodafone, Smart Tab ailesinin yeni üyesi olan Smart Tab N8 modelinin resmi duyurusunu gerçekleştirdi. İşte Vodafone Smart Tab N8 hakkında tüm detaylar!
Vodafone’un yeni tableti: Smart Tab N8
GSM operatörlerinin mobil cihaz piyasasında etkin rol oynadığı günümüzde Vodafone’da, akıllı telefonları ve tabletleri ile kullanıcıların karşısına çıkmaya devam ediyor.
Vodafone, Smart Tab ailesine yeni Smart Tab N8 modelini dahil ettiğini duyurdu. Gelin, şimdi Vodafone Smart Tab N8 özelliklerine ve tasarımına hep birlikte bakalım.
Vodafone Smart Tab N8 özellikleri
MediaTek tarafından geliştirilen ve 1.1 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli MT8735B işlemciden güç alan Smart Tab N8, 10.1 inç büyüklüğünde 1200 x 800 piksel çözünürlük sunan bir ekrana ev sahipliği yapıyor.
5 megapiksel çözünürlüğünde arka ve 2 megapiksel çözünürlüğünde ön kameranın yer aldığı tablet, 16 GB dahili depolama alanına ve microSD kart yuvasına sahip.
Bünyesinde yer alan LTE Cat 4 modem ile teorik olarak 150 Mbps indirme ve 50 Mbps yükleme hızı sunabilen Smart Tab N8, Bluetooth 4.1 ve Wi-Fi b/g/n bağlantı Teknolojilerini destekliyor.
4600 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenen Vodafone Smart Tab N8’in satışa sunulacağı tarih ve fiyatı henüz açıklanmadı.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz