Whatsapp Gece Modu Nasıl Kullanılır

/ 29 Ekim 2017 / 6.932 / 1 Yorum
Whatsapp Gece Modu Nasıl Kullanılır

WhatsApp için Gece Modu mu geliyor?

WhatsApp dikkat çekici bir özelliğiyle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bugün gelen haberler ile birlikte WhatsApp, Gece Modu’yla karşımıza çıkacak.

WhatsApp için Gece Modu mu geliyor?

WhatApp kullanıcılarının karşısına yeni özellikler ile çıkmaya devam ediyor. Bugün ortaya çıkan detaylar ile birlikte, mesajlaşma devinin kullanıcılarına sunacağı yeni özelliği oldukça çok konuşulacak.
2014 yılında Facebook tarafından 21 milyar dolara satın alanın WhatsApp, 1.2 milyar kullanıcısıyla her geçen büyümeye devam ediyor.

Kullanıcılara eğlenceli bir özelliği kullanıma sunmaya hazırlanan popüler mesajlaşma platformu ”Gece Modu” ile farklı bir deneyime bizleri hazırlıyor.

Ortaya çıkan detaylar ile birlikte kullanıcıların aklında bazı çağrışımlar yapan bu Gece Modu, gece karanlığında gözümüzü alan beyaz tonlarını terse çevirecek olan bir özellik olarak bekleniyordu. Ancak, bu söylenenlerin çok dışında bir özellik bizleri bekliyor.

WhatsApp Gece Modu’yla gece karanlığında çekeceğiniz fotoğrafların daha net çıkmasını sağlıyor. Ayrıca bu özelliği gece karanlığında görüntülü konuşma yaparken de kullanabileceksiniz. Şimdilik iOS kullanıcılarına geleceği tahmin edilen bu mod, kısa bir süre sonrada Android kullanıcıları için de kullanılabilir olacak.

Böylece gece karanlığında görüntülü konuşma yapamama sorunsalı da ortadan kalkmış olacak. Artık sevdiklerinizle gece dışarıda tur atarken bile rahatlıkla konuşabileceksiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz

Whatsapp Gece Modu Nasıl Kullanılır (1 Yorum)

  1. Herkes sitesine kopyala yapıştır yapmış,ayrıca ekranın ortasına çıkan dana gibi reklamdan bi bok görünmüyor