WhatsAppta Mesaj Düzeltme Özelliği Var mı

/ 29 Ekim 2017 / 3.520 / yorumsuz
WhatsAppta Mesaj Düzeltme Özelliği Var mı

WhatsApp Mesaj Geri Çekme Özelliği Deneme Sürümünde Başladı 

WhatsApp kullanıcılarının uzun süredir bekledikleri özelliklerden biri olan hatalı gönderilen mesajın geri çekilmesi için gerekli adımlar atılmaya devam ediyor. The Telegraph tarafından yapılan habere göre İOS işletim sisteminde kullanıma sunulan Beta sürümünde WhatsApp kullanıcılarına hatalı mesaj göndermeleri durumunda bu hatalı mesajı silme hakkı tanınıyor.

WhatsApp Mesaj Silme ve Mesaj Düzenleme Özelliği Devrede

The Telegraph tarafından yapılan haberde WhatsApp mesaj düzenleme ve silme özelliğinin İOS beta sürümü ile kullanıma sunulduğu duyuruldu. Ancak bu özellikten yararlanmak isteyen kişilerin mutlaka karşı taraf gönderilen hatalı mesajı görmeden önce silme ya da düzeltme hakkından yararlanmaları gerekiyor. Aksi durumda karşı tarafın mesajı görmesi halinde gönderilen mesajın silinmesi ya da değiştirilmesi söz konusu olmamaktadır.

Arkadaşınızın Konumunu Takip Edebileceksiniz

Yeni sürümde mesajı silme ve mesajı geri alma özelliklerin yanı sıra aynı zamanda dilerseniz arkadaşlarınızın konumunu da canlı olarak takip etmenize izin veriliyor. Live Location Tracking şu anda kullanılmaya devam eden özellik bundan sonra WhatsApp bünyesinde de kullanıma sunulacak. Kullanıcının isteğine bağlı olarak 1, 2 ya da 5 dakika boyunca konumunuzu paylaşmanıza izin verecek. Konum paylaşmak isteyen WhatsApp kullanıcılarının ayar bölümünden girerek buna izin vermeleri yeterli olacak. Beta sürümü ile kullanıma sunulan bu özelliğin İOS işletim sisteminde yer alan tüm kullanıcılar ile Android işletim sistemine ne zaman geleceği merakla bekleniyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz