2017 Whatsapp Statüs Özelliği Nedir?

/ 29 Ekim 2017 / 3.348 / yorumsuz
2017 Whatsapp Statüs Özelliği Nedir?

WhatsApp Status Nedir?

Büyük fırtınalar estiren Snapchat diğer uygulamalara da ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Snapchat uygulamasında olan pek çok özellik deyim yerindeyse diğer uygulamalar tarafından kopyalanmayı sürdürürken bunun son örneği ise WhatsApp Status özelliği oluyor. WhatsApp tarafından hayata geçirilen WhatsApp hikâyeler özelliği bugün itibari ile kullanıma sunulmuş durumda.

Facebook Takibi Sürdürüyor

Snapchat özelliklerini aldığı tüm tepkilere rağmen ısrarla kendi platformu altında yer alan uygulamalara taşımaya devam eden Facebook gitgide uygulamalarını Snapchat’e benzetmeyi sürdürüyor. İlk olarak Snapchat tarafından kullanıma sokulan hikâyeler özelliği önce Instagram’a taşınmış ardından da aynı özelliğin WhatsApp platformuna taşınacağı müjdesi verilmişti. İşte bugün itibari ile bu özellik aktif edildi ve kullanıma sunuldu. Güncelleme yapıldığı anda özellik kullanılabilecek bir duruma getirilecek. Bu sayede WhatsApp durum bölümü üzerinden yazılarla ya da resmi kullanarak kendi hikâyelerinizi oluşturmanız ve bunları paylaşmanız mümkün oluyor.

Kullanmak İstemezseniz WhatsApp Status Özelliğini Kapatabilirsiniz

İsteyen kişiler ise bu özeliği kullanmak istememeleri durumunda WhatsApp Status özelliğini devre dışı bırakabiliyorlar. Yani isteyen kişiler bu özelliği kullanırken istemeyen kişilerin ise bu özelliği kapatmalarına izin veriliyor. Ancak özellik sayesinde son derece etkileyici bir biçimde durum bildirimleri yapabiliyorsunuz. İsterseniz bu alanda sevimli resimler ya da eğlenceli GİF’ler dahi kullanabiliyorsunuz. 24 saat boyunca oluşturduğunuz durum güncellemesi yayınlanıyor ve bu sürenin dolmasının ardından da görüntüleme sayacı ile kaç kere izlendiği kaydedilerek siliniyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz