Whatsapp’tan Herkes İçin Sil Özelliği

/ 29 Ekim 2017 / 1.293 / yorumsuz
Whatsapp’tan Herkes İçin Sil Özelliği
Whatsapp Yeni Özellik İçin Müjde Verdi!
Teknolojinin de gelişmesiyle kullanılan haberleşme programları her geçen gün yeni kullanıcılarına ulaşmaktadır. Bu programlardan en çok tercih edilen Whatsapp uygulaması olmaktadır.
Kullanıcılar Whatsapp uygulamasında; sevdikleriyle mesajlaşabilmekte, onları arayabilmekte ve onlarla görüntülü konuşabilmektedir. Aynı zamanda fotoğraf ve video paylaşımlarına da açık olan uygulama, her geçen gün yeni özellikleriyle kullanıcılarını buluşturmaktadır. 
Whatsapp Uygulamasının En Çok Kullanılan Özellikleri Nelerdir?
Uygulama içerisinde farklı kullanım seçenekleri yer almaktadır. Buna bağlı olarak kullanıcılar uygulamayı tercih etmektedir. Bunlar arasında; mesajlaşma, arama, görüntülü arama, fotoğraf ve video paylaşımı gibi özellikler bulunmaktadır. Kullanıcılar en çok mesajlaşma için, uygulamayı tercih etmektedirler.
Whatsapp’tan ‘Herkes İçin Sil’ Özelliği Geldi
Mesajlaşma platformlarında en çok tercih edilen program olan Whatsapp, yeni özellikleriyle kullanıcılarına ulaşmaktadır. Son olarak geliştirilen ‘herkes için sil’ özelliği, pek çok kullanıcının uygulamasında yer almayı bekliyor. Kısa süre içerisinde devreye girecek olan özellik, yanlış atılan mesajların engellenmesini sağlıyor. Böylece farklı olumsuzluklara sebebiyet verebilecek olaylarında, ortadan kalkmasına yardımcı oluyor. Bu özellik sayesinde panik halini yaşamayacak olan kullanıcılar, daha mesaj gitmeden yanlış gönderilen mesajı yok edebilmektedir. 
Yanlış Gönderilen Mesajlar Nasıl Siliniyor?
Whatsapp uygulamasının yeni özelliği olan yanlış mesajları silme özelliği, kullanıcılarıyla buluşmayı beklemektedir. Sistem kapsamında yanlış gönderilen mesajın üzerine tıklanarak, mesajın silinmesi mümkün hale getirilecek, aynı zamanda silinen mesaj, gönderilen alıcıya hiç gitmeyecek. Böylece oluşabilecek olumsuz durumlar da engellenmiş olacak.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz