Windows 10 İşletim Sistemi Kullananlar İçin Movie Maker Nasıl Yüklenir?

/ 29 Ekim 2017 / 2.231 / yorumsuz
Windows 10 İşletim Sistemi Kullananlar İçin Movie Maker Nasıl Yüklenir?
Windows 10 İşletim Sistemi Kullananlar İçin Movie Maker Nasıl Yüklenir?
Microsoft firmasının son işletim sistemi olan Windows 10’da, Windows Movie Maker gibi birtakım uygulamalara yer verilmedi.
Windows 10 İşletim Sistemine sahipseniz, sizin de kullanmak istediğiniz fakat kullanımınıza sunulmayan uygulamalar olabilir. Microsoft, son işletim sistemi için bazı yazılımlardan desteğini çekip, yüklemelerini de kaldırdı. Eğer bu uygulamaları tekrardan yükleyip, kullanmak istiyorsanız yapmanız gereken bazı adımlar var. 
Microsoft, videoları düzenlemek ve resimleri video haline getirmek için kullanılan Movie Maker uygulamasına destek vermediği için, yazılımın yüklemesini de kaldırdı. Bu yılın Ocak ayına kadar bu uygulamayı kurabiliyordunuz fakat daha sonraki tarihlerde bu da pek mümkün olmadı. Fakat bu yazıda size, Windows 10 işletim sistemi için, Movie Maker yazılımının nasıl kurulacağını adım adım anlatacağız.
1- Öncelikle bir yükleme aracı indirmeniz gerekiyor. 
2- Sonrasında indirdiğiniz yükleme aracını çalıştırmalısınız.
3- Söz konusu yükleme aracını, daha önce Windows’ta kullanılan yazılımları tekrardan yüklemek için kullanabilirsiniz. Artık popülaritesini kaybetmiş olan uygulamalara bu araç sayesinde ulaşabilirsiniz. “Yüklemek istediğiniz programları seçin” yazısına tıklayın.
4- Sonrasında ekranda karşınıza çıkan “Fotoğraf Galerisi ve Movie Maker” seçeneğinin karşısındaki kutucuğu işaretleyin.
5- Bu işlemleri tamamladıktan sonra “Yükle” yazısını seçin.
6- Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra, kullandığınız yükleme aracını kapatın. İşlemleri tamamladığınız takdirde Windows Movie Maker uygulaması bilgisayarınızda yerini alacaktır. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz