Xperia XA Ultra Cep telefonu İçin Android 7.0 Güncellemesi Çıktı İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.793 / yorumsuz
Xperia XA Ultra Cep telefonu İçin Android 7.0 Güncellemesi Çıktı İndir

Xperia XA Ultra Cep telefonu İçin Android 7.0 Güncellemesi Çıktı İndir

Sony, orta seviye donanıma sahip olan Xperia XA Ultra modeli için Android 7.0 Nougat güncellemesini yayınladı. İşte Sony’nin yayınladığı güncellemenin detayları!

Sony, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında duyurusunu gerçekleştirdiği orta seviye akıllı telefon modeli Xperia XA Ultra’yı Temmuz ayında satışa sunarak kullanıcılar ile buluşturdu.

İncelemesini daha önce sizler ile paylaştığımız, Android 6.0.1 Marshmallow ile kutudan çıkan Xperia XA Ultra için Android 7.0 Nougat nihayet yayınlandı.

Xperia XA Ultra’nın F3211 ve F3212 varyasyonları için dağıtımına başlanılan Android 7.0 Nougat güncellemesi, 36.1.A.0.179 sürüm numarası ile karşımıza çıkıyor.

Güncellemenin dağıtımı henüz bir kaç saat önce başladığı için, boyutu ve güncelleme notları hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

Firmaya yakın kaynaklar ise, OTA aracılığıyla dağıtımı gerçekleştirilen güncellemenin kısa bir süre içerisinde cihazın tüm varyasyonları ile buluşacağını ifade ediyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz