Yeni Nesil Kablosuz Akıllı Kulaklık The Dash

/ 29 Ekim 2017 / 1.133 / yorumsuz
Yeni Nesil Kablosuz Akıllı Kulaklık The Dash

Yeni Nesil Kablosuz Akıllı Kulaklık The Dash

Yeni nesil akıllı kulaklık ile telefonunuzda bulunan bir çoközelliği yanağınıza dokunarak yönetebileceğinizi biliyor muydunuz.

The Dash’ a benzer özelliklere sahip kablosuz kulaklık ile , müziklerinizi,adım sayacınızı  dokunma ve kaydırmahareketlerini kontrol edebiliyorsunuz.

Bu Akıllı Kulaklık içerisinde çip ile çalışan küçük biryazılımla birlikte aktif oluyor.

Yapılan son güncellemede görünmeyen özelliği sayesinde gizliistihbarat teşkilatı içerisinde, kendisi saklama, gizli hat görünümünde, sadeceyanağına dokunarak telefon kulaklığından çok yüze temas görüntüsünü andırdığıiçin çok tercih edilebileceği gözlemleniyor.

Siri Uygulaması ve Google’ı aktifleştirmek için yanağınıza dokunmanızyeterli

Henüz Uygulama Aşamasında

Uygulama henüz beta aşamasında, dolayısıyla şuan kontroledebildiği uygulamalar “Siri” ve “Google” ile sınırlı.Fakat uzmanlar kulaklık üzerinde çalışmalar yapıyor, yazılım güncellemelerinisürekli kullanıcıların ihtiyaçlarına göre değiştirmeye çalışıyorlar.

Yeni gelecek özellikler arasında, aramaları cevaplama,seçenek ekleme, gelen aramaları başınızı sallayarak reddetme, şarkı değiştirmevb gibi özelliklerin ekleneceği öngörülüyor.

Ayrıca yine aynı gelecek güncellemede müzik dinlerken aynızamanda dışarıdaki sesleri de orantılı bir şekilde duyabileceksiniz. Dışarıdangelen sesi de şeffaflık algoritmasıyla birlikte dengeleyerek Akıllı Kulaklıkvarken dahi iyi iletişim sağlayabileceksiniz.

Ayrıca Blutooth özellikleri, kalp hızı ölçümü ile alakalıgüncelleştirmeler 21 kasımda çıkmış olacak.

Akıllı Kulaklık Çok Güzel Bende Almakİstiyorum

The Dash Akıllı kulaklık Android ve İOS cihazlarda şuankullanılabiliyor. Bu kulaklıkta benimde olsun istiyorsanız 280$ gözden çıkarmanızgerekiyor.

Daha fazla bilgiye ulaşmak için Resmi Web Sitesi =>http://www.bragi.com/


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz