Apple iPhonedaki Batarya Sorununa Çözümü Giderecek mi

/ 29 Ekim 2017 / 1.433 / yorumsuz
Apple iPhonedaki Batarya Sorununa Çözümü Giderecek mi

Yeni iOS 11.1Güncellemesi Batarya Sorununu Çözecek

Yeni işletim sistemleri ile kendisini geliştirmeye devam eden Apple ne yazık ki belirli sorunlarla da mücadele etmek zorunda kalıyor. Gelen yeni güncellemeler peşinden yeni sorunları da getirirken Apple sorunun çözümünü ise güncellemeleri iyileştirmek için yeni güncellemeler yayılmamakta buluyor. En son olarak İOS 11 güncellemesini yayımlayan Apple çok sayıda sorun yaşayınca çareyi İOS11.1 sürümünü yayımlamakta buldu.

Yeni Sürüm Sorunları Çözüyor 

İOS 11 beta sürümü ile uzun süre denenmiş ve ardından kontrollü bir şekilde genel güncelleme olarak yayımlanmıştı. Ancak güncellemeyi indiren pek çok kişi telefon bataryasının iki kat hızla bittiği eleştirisini getirirken buna ek olarak WiFi ve Bluetooth bağlantısının kendiliğinden açılması, home tuşunun yavaş işlemesi ve galerinin geç açılması gibi sorunlarda sıklıkla yaşanmıştı. Ortaya çıkan bu sorunların çözülmesi için çalışmalara başlayan Apple ise iOS 11.0.1 güncellemesini devreye soktu.

iOS 11.0.1 Beta Sürümü Kullanımda 

Şu anda beta sürümü olarak yayımlanan iOS 11.0.1 güncellemesi kullanıcılardan tam not almayı başardı. Deneme sürümünü kullanan pek çok kişi sorunun çözüldüğünü dile getirirken aynı zamanda yapılan ölçümlerde beta sürümü ile önceki sürüm arasında 1 saatlik pil ömrü farkı olduğu ortaya koyuldu. Yine diğer sorunların çözümü içinde beta sürümünde gerçekleştirilen denemelerde oldukça başarılı bir performans ortaya çıktı. Phone 5, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, 6s, Plus, iPhone 7, Plus, iPhone 8 ve Plus modelleri için beta sürümünü indirmenize izin veriliyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz