2017 Eski 3310 Yeni Versiyon Görüntüsü

/ 29 Ekim 2017 / 1.983 / yorumsuz
2017 Eski 3310 Yeni Versiyon Görüntüsü

Yeni Nokia 3310 Fiyatı Belli Oldu 

Nokia markasının bir döneme damga vuran ve cep telefonu sektörünün fenomen modelleri arasına girmeyi başaran Nokia 3310 modelinde yeni versiyonu için geri sayım devam ediyor. Yenilenen ve eski parlak günlerine dönmeye hazır görünen Yeni Nokia 3310 modeli için en çok merak edilen soruların başında yer alan fiyat sorusu da yanıt buldu. Buna göre Yeni Nokia 3310 fiyatı için en düşük 150 Euro en yüksek 200 Euro bedel talep edileceği iddia edildi.

Dünya Mobil Kongresi Nokia İçin Büyük Bir Başlangıç Olacak 

İspanya’nın Barcelona şehrinde düzenlenecek olan MCW 2017 organizasyonu içerisinde pek çok modeli tanıtması beklenen Nokia eski günlerine geri dönmeye son derece kararlı görünüyor. Android işletim sistemini kullanan ilk cep telefonu modelinin yanı sıra markanın 2000 yılında satışa sunduğu Nokia 3310 modeli için de tanıtımın bu organizasyon içerisinde yapması bekleniyor.

İlk Tasarıma Sadık Kalınacak 

Merak edilen sorular arasında yer alan Yeni Nokia 3310 özellikleri ve tasarımı konusunda ise henüz yaşanan net bir sızıntı bulunmuyor. Ancak ilk gelen haberler geride kalan 17 yıllık zaman dilimini telafi edecek son derece etkileyici bir modelin satışa sunulacağı yönünde. Marka 2000 yılında satışa sunduğu 3310 modelinin tasarımına sadık kalacak ancak bir dizi yeniliği de eski modele adapte ederek eski modeli başarı ile günümüze taşıyacak.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz