İnstagram Yeni Takipçi Özelliği Nedir

/ 29 Ekim 2017 / 1.360 / yorumsuz
İnstagram Yeni Takipçi Özelliği Nedir
Yeni Takipçi İşlevi İnstagram Kullanıcılarını Mutlu Edecek 
İlk olarak Twitter sosyal medya platformu tarafından ortaya çıkarılan ve ülkemizde “”Ali seni takip etti” bildirimi ile ününe ün katan takipçi özelliği artık İnstagram hesabı olan kişiler tarafından da kullanılabilecek. Takipçi listesi özelliği getirilen en son sosyal medya platformu olan İnstagram gerçekleştirdiği son güncelleme ile sizi takip eden kişileri artık çok daha kolay bir şekilde öğrenebileceksiniz. 
Profili Ziyaret Etmeniz Yeterli 
Yapılan güncelleme ile beraber artık tercih ettiğiniz bir profili ziyaret ettiğinizde bu profilin sizi takip edip etmediğini görebileceksiniz. Bu sayede artık bir kişinin sizi takip edip etmediğini anlamak için arkadaş listenizi uzun süre araştırmanıza gerek kalmayacak. Ne yazık ki yapılan bu yenilik şimdilik sadece Android işletim sisteminde çalışıyor. İOS işletim sistemini kullanan cihazlarda İnstagram tarafından getirilen bu yeni özellik henüz kullanılamıyor. Ancak mümkün olan en kısa sürede bu özellik İOS işletim sistemine de getirilecek. 
Güncelleme Yeni Özellikler Getirdi
Yapılan güncelleme ile beraber masaüstü kullanıcılarına hikayeler özelliğini kullanma fırsatı da sunulmuş oldu. Buna ek olarak instagram galeriler güncellemesi özelliği getirilirken yine isteyen kişilerin büyük bir kolaylıkla Facebook’tan İnstagram hesabına geçiş yapılmasına da olanak sağlanıyor. Yeni özellikler sayesinde artık İnstagram kullanıcılarının çok daha rahat bir şekilde paylaşım yapmalarını sağlarken bazı küçük sorunların çözümü de bu güncelleme ile sağlanıyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz